søndag den 9. maj 2010

"Splintens" første 6 dage

Så er der snart gået en uge her på kolding Sygehus - og hold op hvor tiden i virkeligheden er gået stærkt, selvom den til tider har føltes lang.

Vi har jo fået vores eget værelse på patienthotellet - Storken, og er ved at have indrettet det, så her er lidt hyggeligere at være. Karsten har haft fjernsyn, dvd og computer med. Så er det lidt nemmere at få tiden til at gå.

Desværre havde jeg fået bivirkninger af min rygmarvsbedøvelse, så tordag formiddag kl 10.30 blev jeg sendt tilbage til barselsgangen for at jeg kunne være klar til at komme på operationsgangen. De havde først tid til at behandle mig fredag kl 14.
Nu har jeg det godt igen.

Mens vi har været her på Kolding Sygehus, har "Splinten" haft sin første forklædning. For en kort periode lignede hun en kineser - hun var lidt gul i huden.
Farven er heldigvis forsvundet, og "Splinten" har det godt. Vi ved nu, at "Splinten" er klar til fastelavn.

Torsdag var "Splinten" på vægten og vejede 2270 g. Et lille vægttab, der er helt normalt. Lørdag vejede vi "Splinten" igen og da havde hun taget på, og vejede 2330 g.
"Splinten" har taget 60 g på - sygeplejerskene er meget stolte. Og det er forældrene også...
"Splinten" er nu blevet så sej, at den hun selv spiser lidt ved brystet. Så hun kan ikke helt undværre sonden, men er godt på vej...

"Splinten" er også en rigtig vandhund, og har i dag fået sit første bad. Det er jo vigtig at se godt ud, når man får så mange besøg.
"Splinten" nød det i fuld drag, og endnu bedre var det, at få sit eget fine tøj på.


Her er lidt billeder fra ugen der er gåetPrinsessen bruger meget tid på at sove - det er en god måde at blive stor og stærk ;)
Men hun er også begyndt at bruge tid på at studere verden. De seneste par dage er hun begyndt at bruge rigtig meget tid på at ligge og kigge rundt.
Det er altså bare dejligt med en lur på mors bryst, når man lige har fået en tår mælk.
Vi hygger os og har det bare dejligt.

"Splintens" forældre har endelig besluttet sig for, hvad hun skal hedde
ANNA MATILDE

Navnenes betydning er
Anna – ynde, nåde, skønhed
Matilde – styrke, kamp

Anna Matilde har fået en bog af sin moster, hvor man skal skrive, hvad der skete den dag hun blev født. Er der nogen der husker, hvad der skete d. 3. maj, må de gerne give besked.

4 kommentarer:

 1. Ihh sikke et herligt navn (men du har altså snuppet et af vores navne alligevel. Mathilda som vi jo ikke måtte bruge for Helena).

  Herligt med en opdatering på hvad I render og laver. :D

  SvarSlet
 2. 3. maj:
  I nat blev der målt -1,6 grader i Tirstrup Lufthavn i Djursland. Det er ifølge TV 2 Vejret den koldeste maj-morgen siden 2005.

  Ikke en overvældende nyhed, men som jeg husker dagen, hvor Mikkel blev født, så er man dybest set ret ligeglad med "verden udenfor". Men det er jo rart at have lidt at skrive i bogen...

  Endnu engang tillykke med hende!

  Anne Marie

  SvarSlet
 3. Kære Signe...
  Jeg har fundet Politiken, Information og Berlinske frem fra 3.maj. Mille har været med til at læse dem - men det giver dem bare lidt charme :)

  Også kan jeg fortælle at det var dejligt vejr i KBH og flyveren fra kbh til karup var 1 time om 15 min forsinket. Jeg sad nemlig pænt og ventede i lufthavnen da Anna Mathilde kom til verden, og da Karsten ringede og fortalte jeg var blevet tante til en lille dejlig pige :)

  SMIL fra tante Mette

  SvarSlet
 4. Sikke et dejligt navn,det lille pus har fået. Hvor dejligt med en lille opdatering :)
  Knus

  SvarSlet