onsdag den 17. november 2010

Min scrapplads

Nogle af jer husker måske at jeg i foråret viste min nye scrapplads? Stort lyst rum, flot udsigt udover markerne, og bare helt min egen plads. Tja, jeg var jo egentlig også vældig glad for den. Men det endte med at være så sjældent jeg sad derinde. Især efter at Anna Matilde kom til verden, for syntes egentlig ikke rigtig der var plads til hende derinde.

Da vi så lavede værelse til AM snakkede vi om at lave scraprummet om til gæsteværelse, og det var i virkeligheden mig selv der syntes at det var en vældig god ide. For jeg elsker at have plads til gæsterne, så de kan blive og overnatte hvis de har lyst.

Da vi holdte barnedåb skulle vores nye køkken-alrum stå sin prøve. Vi skulle nemlig have været i telt i haven, men vejret artede sig bestemt ikke lige som vi gerne ville have det til. Og selvom vi har meget plads, så kræver det sin Festmester at få klemt 40 siddende gæster ind, især også når der skulle være plads mellem bordene til at bevæge sig ;) Det gjorde at vi tog pladsen under trappen i brug til drikkevarer, og pludselig fandt vi ud af at det var faktisk vældig synd at sådan en plads ikke rigtig bliver udnyttet. Mange der har første sal kender nok det med at have en trappe til at stå og fylde midt i det hele.

Men det var det første lille frø der blev sået til min nye scrapplads. Barnedåben var knapt overstået før jeg satte Karsten i sving med at hjælpe mig med hylder der skulle sættes op, bord der skulle flyttes, bagbeklædning der skulle sættes på trappen (der skulle jo nødigt falde skidt fra trappen ned på det jeg lige sidder og laver) osv.
Nu synes jeg selv at ejg har fået den mest perfekte plads - lige midt i vores køkken alrum. Vi kan være sammen alle sammen, selvom vi laver hver vores ting. Jeg kan nemt sidde og scrappe, mens AM leger lige ved siden af. Og jeg behøver ikke rydde op hver gang jeg rejser mig fra pladsen. For tingene generer ingen.


Jeg gik fra ca 18 kvm ned til ca 2 kvm... men jeg synes jeg har fået den fedeste plads i verden. Og jeg kan faktisk se mig selv i øjnene og sige at jeg slet ikke er spor misundelig på alle dem der får store og fine scrapværelser, nu har jeg nemlig fået den scrapplads der er helt perfekt til mig.


Ja ja, nu har jeg plapret løs, nu skal i nok få lov at se billeder.


Her kan i ser hvordan pladsen ligger i forholdet til rummet. Lige midt mellem det ene...
.... og det andet...
Så lige et kig på selve pladsen - selvfølgelig har jeg også en stol, men den er altså lige flyttet væk sådan at i rigtig kunne se pladsen
Over bordet har jeg 3 hylder med kasser. I kasserne er der alle mulige forskellige scrapting - bling, bånd, pynt, blomster osv.
På den nedsterste hylde står der også nogle glas med blomster, kageservietter osv. Ligesom der er plads til mine stickles, dapper og distress ink.
Så er der selve bordet. Lige foran hvor jeg sidder står min big shot, min tote og min lille skraldespand. Bagved det har jeg en opbevaringsting hvor jeg har mine store rester i (dem der er for store til at ligge i skuffen :D)
I den anden ende af bordet, op ad væggen, står mine forskellige punches. Min plan er at få nogle gallerihylder som jeg kan sætte dem på, evt sammen med min cracle paint, embossingpulver osv.
Under bordet har jeg en trækasse på hjul. I den kasse har jeg mit papir og karton, og alle de andre ting man nu også lige har. Når der nu er hjul på, er den dejlig nem at rulle ud hvis jeg lige skal bruge noget i den.
Ved siden af, under trappen, har jeg et lille skuffedarie. I det har jeg mine dies, embossing ting, knapper, minialbumsting osv. Ved siden af står min værktøjskasse, lige klar til at blive pakket hvis jeg skal ud og scrappe. I værktøjskassen står altid mine kasser med blomster, bånd, brads, eyelets osv.Sidst, men ikke mindst, har jeg på væggen fået 2 nye "Marollestænger". På den nesterste har jeg mine spellbinder og thickers. Og på den øverste har jeg mit andet pynt - bling swirls, lidt blomster, tags, laserskåret pynt osv.
Kald mig bare Harry Potter, det gør Karsten også ;)

14 kommentarer:

 1. Jamen til lykke med pladsen Harry - det ser fint ud og fungerer for dig - det er jo det vigtigste. Jeg må nok indrømme jeg har for meget rod mens jeg skaber til at det skulle være frit tilgængeligt på den måde - jeg skal kunne lukke en dør til mit rum for at det kan fungere for mig. =0)

  SvarSlet
 2. det er en rigtig god løsning du der har fået - min den ældste flytter hjemmefra i denne uge og vi får derfor et lille værelse ledigt, jeg fravælger dog en scrapplads derinde, og nøjes med opbevaring, ellers ender det med at min mand og jeg sidder i hver sin ende af lejligheden om aftenen og der er der jo ikke meget sjov ved - så jeg fortsætter scrapperiet i stuen, men slipper for opbevaringen derinde

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare en hyggeligt lille scrap-plads du har fået dig og, hvor må det bare være fedt stadig at kunne være "sammen" med familien imens man scrapper :o)

  SvarSlet
 4. Lækker lille hule du har fået. Og lige midt i det hele. Så kan du jo både se og høre resten af familien, så det er da smart.
  Tillykke med det.

  SvarSlet
 5. Her så det riktig så koselig ut :)

  SvarSlet
 6. Dejlig lille scrapplads du har fået : ) der passer til dig, og jeres behov fantastisk.
  Ser super hyggelig ud, sikker på at du nok skal blive glad for det : )

  SvarSlet
 7. Rigtig godt udnyttelse af pladsen. Tillykke med din lykkehule.

  SvarSlet
 8. Dejlig plads, jeg kan også godt lide at være hvor de andre er, men hader rod. Jeg tror jeg beholder mit kontor. Krammer

  SvarSlet
 9. Det ser da rigtig hyggeligt ud! Kender godt det der med at have plads, men ikke bruge det fordi man bliver isoleret, sådan havde jeg det i min gamle lejlighed.

  Fed bordplade btw :)

  SvarSlet
 10. Sikken en skøn plads du har fået dig der. Jeg tager hatten af for at du kan være på 2 kvadrat meter,det ser så ordentlig ud. Jeg ville slet ikke vide, hvor jeg skulle gøre af min ting, men som du selv siger, så skal pladsen fungere for en selv ;O)

  SvarSlet
 11. Fin plads. Vi syntes også godt om den, da der stod øl og vin på den til barnedåben...!
  Kærlig hilsen
  Hannelore og Georg

  SvarSlet
 12. Det var dog helt utroligt god udnyttelse af pladsen - bravo! :-) Kan godt forstå du hellere vil sidde, hvor resten af familien er.

  SvarSlet
 13. Ejj hvor er det altså bare hyggeligt :) en hobby-hule...

  SvarSlet