fredag den 28. januar 2011

Bidrag til udfordringer

Så har jeg endelig fået scrappet lidt - det har vist stået lidt stille her på det sidste med det. Men igår var jeg inde hos Eva og jeg fik rigtig hygget mig med hende og scrapperiet.

Det blev til dette kort.Kortet er lavet med papir fra BG, en bogside og et vintagefoto jeg har fundet på nettet. Jeg har ladet mig inspirere af farven på pigens tøj, og har brugt lilla til pynt. Både til stickles og roser. Svagt på baggrunden er der stemplet og embosset "Sender varme tanker i denne tunge tid".


Kortet er til vores søde dagplejemor der er sygmeldt lige pt, da hun har fået konstateret kræft. Heldigvis skal hun opereres hurtigt, og hun er fuld af forhåbninger. Vi glæder os bare til hun kommer tilbage, og har det rigtig godt.

4 kommentarer:

 1. Hej Signe.
  Dit vintage kort er så smukt. Hvilken flot og elegant blonde og billedet er så sødt. Jeg er også vild med tekstbaggrunden. Smukt layout af kortet.
  Så dejligt at du havde lyst til, at deltage i vores konkurrence på Panduro Hobby´s scrapbooking blog.
  Håber du får lyst til, at deltage igen.
  Held og lykke.
  Dorte aka dot-scrap

  SvarSlet
 2. Hej Signe! Rigtig flot kort og rigtig sødt af dig at tænke på din syge dagplejemor , det bliver hun helt sikkert glad for. Du må hilse Eva fra mig næste gang du ser hende!
  vh Renne

  SvarSlet
 3. LÆkkert kort med en sød bagtanke til dagplejemoren.

  Synd du ikke nåede det før deadline... :)

  Du må mere afsted ud til Eva, så du kan få lavet lidt igen. :)

  SvarSlet
 4. Superflot Vintagekort!
  God weekend.

  SvarSlet