tirsdag den 10. maj 2011

Hold da helt op det er længe siden...

Ja, der er vist ikke andet at sige end "Det er da bare alt for lang tid siden at jeg har blogget", og der er faktisk ingen undskyldninger for det. For jeg har både oplevet en masse, og fået scrappet noget også. Men hmmm, overskudet har vist bare ikke været til det med at få blogget.

Vi havde en påske med fuld drøn på. Der var både arbejde i haven, passe hus for min tidl. chef, besøg til svigerforældre i sommerhus, besøg af forældre, 60 års fødselsdag hos svigermor, tur i det grønne, og meget meget mere havearbejde. Faktisk er det meste fritid den sidste måned gået med at være i haven. Men nu begynder det faktisk også at kunne ses. Det er ikke sådan når man først får taget hul på en have hvor det hele skal laves om, det tager sørme tid. Vi har fået lavet ny terasse, nyt legehus og sandkasse, højbede, flyttet planter, revet træer og rødder op, lavet bålplads, sået græs, gjort klar til flere højbedde osv osv. Et langt stykke af vejen, men dog stadig lidt før vi er i mål. Men det bedste af det hele er, DET BLIVER SKØNT.

Lige pludselig gik tidne jo også stærkt, måske blev vi endda overhalet indenom. For wow, vores datter blev 1 år. Tænk engang, 1 år, og hvad er der dog ikke sket på det år. Det er slet ikke til at tænke på at der allerede er gået så lang tid... det føles slet ikke som et helt år. Vi har et vennepar der netop har fået en søn, en lille skøn en. Han vejede ca. 400 g mere end Anna Matilde ved fødslen, men når man ser ham kan man kun tænke "så lille har min datter da aldrig været". Men jo, og hun har endda været endnu mindre. Det hele går bare så stærkt.

Men mellem fødselsdagsplanlægning, havearbejde, familiebesøg og alt det andet, er det også blevet tid til lidt scrap. Ikke mindst fordi ejg fik en bestilling på 16 omslag til tofefeeæsker. Her får i lov at se nogle af dem.


Og så til en lille hemmelighed... eller det er jo ikke en hemmelighed længere. For i søndags kunne man se på Vintageudfordringens blog at de har fået nyt designteam. Og sørme om jeg ikke har været heldig at få en plads hos dem. Smut en tur fobi bloggen og lav et bidrag til den nuværende udfordring. Inden længe ser i også inspirationsbidrag fra mig ;)

1 kommentar:

 1. Stort tillykke med din datter..
  Det bliver aldrig anderledes når de fylder år tænker man hver gang tilbage ;) Min søn er blevet 8 i marts og jeg kan kikke på ham og tænke wow hvor blev tiden af, han går i skole, bader selv, tager selv tøj på, koger selv nudler osv og jeg synes ikke det så længe siden han var lille bitte baby hihi...

  Hvor er det nogle skønne omslag du har lavet!!
  Utroligt så meget forskel der kan laves alligevel med nogle af de samme dies osv...
  Rigtig flot!!

  Tillykke med designer pladsen.. Bliver da spændene hvordan det bliver :) og hvad du får lavet dertil :)

  SvarSlet