tirsdag den 20. september 2011

Mit eneste LO hele sommeren....

Jeg har da vist slet ikek fået vist jer det eneste LO jeg har lavet hele sommeren. Jeg må sige at jeg virkelig har været gået i stå med scrap henover sommeren, men heldigvis er det ved at vende tilbage til mig. Måske fordi det ikke trækker så meget længere at komme i haven?
For jeg må sige at haven har trukket mange timer på vores "budget". Men sådan er det jo når endevender det hele. Der er nærmest ikke én plet tilbage i haven der ser ud som da vi flyttede hertil for 2 år siden - og så er vi endda ikke færdige ;) Men heldigvis er det kun småting der mangler - bærbuskene skal sættes op til urtehaven, der skal laves et lille staudebed og sættes nyt hegn op bagerst i haven. Men så er der heller ikke mange andre projekter - og det er jo en smal sag i forhold til hvad vi allerede har været igennem ;)


Nå, men det var det LO vi kom fra. Takket være Vintage Udfordringen har jeg nemlig fået lavet et Lo i sommer, det var nemlig en af vores DT opgaver.
Jeg ved ikke helt hvorfor Blogger vil have billederne til at ligge på siden ind imellem, men håber i kan leve med det ;) Jeg nåede ikke at blive helt færdig emd LO'et inden vi skulle på ferie, så det måtte lige blive pakket ned med alt det andet i campingvognen, og så måtte jeg lige bruge en dag på at gøre det færdig ;)

Der er brugt papir (fra Panduro - husker ikke navnet), bølgepap, bogside, thickers - jeg selv har pyntet, blomster - jeg selv har sprayet med mist samt gulddymo. Et meget simpelt LO - men som jeg faktisk er helt godt tilfreds med ;)
Håber i har en god dag - nu vil jeg putte mig under dynen, for en forkølelse har sneget sig ind på mig bagfra, uden at jeg opdagede den. Øv siger jeg bare!

1 kommentar:

  1. Smukt layout af prinsessen. Sjovt med den matte af bølgepap. Det giver nogle gode farver med brun/grå og så de blålige. Super.

    Havearbejde !! Jeg gider det ikke mere. Engang var det sjovt, men nu siger vi: Kun en tåbe frygter ikke haven.

    God bedring. Jeg ved godt hvorfor du er syg...Du kan ikke tåle at sidde så længe oppe om natten og chatte...hæhæ. Jeg skal vist også have en time på øjet til middag ! Men det var hyggeligt.

    SvarSlet