onsdag den 1. maj 2013

Et glimt ind i den lille familie...

Tiden går bare så utrolig stærkt. Inden man har set sig om er ugerne bare gået.

I mandag blev lillesøster 9 uger. Og hun vokser godt. Vi fejrede 9 ugers dagen med at ligge str. 50 væk, og finde str. 56 frem istedet. Hun er jo stadig et lille nips, selvom hun vokser godt ;)
Det går bedre med hende, zoneterapien har gjort underværker. Og hun er efterhånden en veltilfreds lille pige der smiler rigtig meget.


Det er ikke længe siden at jeg syntes at Anna var min lille baby, men hun bliver jo hurtig stor. Og igår havde hun sidste dag i dagplejen. For idag starter hun i børnehave. Sikke stor hun pludselig bliver.

Anna og jeg har bagt hele weekenden og mandagen med. Så igår morges inden hun skulle i dagpleje skulle kagerne jo lige pyntes. Hun er simpelhen bare så god at have med i køkkenet. Hun ender sikkert med at gå sin mor i bedene hvad køkkenprojekterne angår ;)Sådan ser en fræk børnehavepige ud...Selvfølgelig skulle dagplejemoderen også have en gave. Og til gaven skulle der også laves et fint kort.

Det blev til dette kort, lavet ud fra skitsen fra Scrapsisters fødselsdagskortkonkurrence.Jeg har leget med bannere og stjerner..Klipsemaskinen har også været i brug...Synes selv at farverne stod rigtig godt til det sorte gavepapir...Håber i får en dejlig 1. maj. Her står den på børnehavestart, mødregruppe og forhåbentlig syn af den nyindkøbte campingvogn. Hvad byder dagen på hos dig?8 kommentarer:

 1. Skønne billeder.
  Glæd dig til at få en børnehavebarn - jeg synes det er SÅ vildt med hvad der er sket med Silke det sidste ½ år (hun startede 1. november)
  Dejligt kort.

  SvarSlet
 2. Ja de unger bliver store.
  mit barnebarn på 2 år og nogle md ,går i vugge stue og tiden går ret hurtigt.
  hun snakker godt med og nyder livet og alle de ting hun skal lære.
  det er sjovt at følge hende.
  dejlige kort og smuk ind pakking.

  min dag skal nok gå med motion og lidt op rydning og hvad der ellers sker
  lilla

  SvarSlet
 3. Skønne billeder af tøserne.
  Hun er da en haj i et køkken hende Anna. Håber hun får en rigtig dejlig start på børnehaven.
  Sødt kort i lækre farver.
  Ha en rigtig god dag.

  SvarSlet
 4. Hvor er det nogle dejlige piger du har!
  Rigtig flot kort! Og god tolkning.
  Jeg har fri i dag og spurgte min søn på 16 om vi skulle lege, men han vil hellere i fælledparken med gutterne!! Så nyd de små mens du har muligheden ; ) : )
  God dag til jer.

  SvarSlet
 5. Dejlige piger og et flot kort

  God dag

  SvarSlet
 6. Sikke nogle søde piger :o)
  Fedt kort som du har lavet, god detalje med klipsne

  SvarSlet
 7. Søde piger og et flot kort

  Mht til dagpleje><børnehave, så vær indstillet på, at det er en helt ny hverdag. Stadig skøn og med MASSER af udvikling (og det går bare hurtigt!). Desværre er informationsniveauet slet ikke, hvad man har vænnet sig til hos dagplejen - og det kan godt være lidt frustrerende i begyndelsen ...
  Held og lykke - nu får hun travlt ;)

  SvarSlet
 8. Super søde piger du har.
  Rigtig fint kort.

  SvarSlet