mandag den 8. juli 2013

Når livet kommer på tværs...

Kender I det, når livet kommer i vejen. Det gør det her for tiden. Det kommer ihvertfald i vejen for scrap og blogtid. Men til gengæld får vi en masse skønne oplevelser.

Pigerne og jeg har været på rigtig mange tur på det seneste, særligt fordi Karsten har skulle arbejde aften og meget tidligt morgen.
Men vi har også været igang med at få nye vinduer og døre i huset, som også skal males. Det er simpelthen noget der alt sammen tager tid. Særligt fordi Ella har fået en snært af sin kolik tilbage. Så hun bruger ikke megen tid på at sove, men til gengæld er hun i godt humør når hun er hos en af os - ihvertfald det meste af tiden. Så det er ikke altid det bliver til meget mere end det der nødvendigvis skal ordnes. Oven i det hele er Anna også løbet ind i betændelse af bronkierne, hvilket gav en tur til vagtlæge og penicillinkur. Og det er ikke nemt at have med at gøre, når man har en meget bestemt dame i huset. Vi har efterhånden prøvet alt for at hun får penicillinen ned, men ned kommer den ikke. Så jeg er efterhånden ved at gå ud af mit gode skind.
Derfor får jeg heller ikke blogget meget pt.


Men sådan er det jo med livet i ny og næ. Og så må man jo glæde sig over det man når.


Når nu jeg forsømmer bloggen med scrap, så kan I da lige få et glimt at den spejderlejr jeg og pigerne besøgte i fredags.


Anna har fået uniformen på og er kommet over på Mosters spejderlejr.Det er meget heldigt at "Tante" Linda også er på spejderlejren.Anna og Linda nyder livet på tæppet... bare tæer er bare sagen..Ella lider ingen nød ved at være med på spejderlejr. Alle pigerne sværmede om hende, og en af drengene sagde tørt "Hvorfor synes alle at babyer er så særlige?".Anna og spejderpigerne laver mad...Lækre hjemmelavede burgere... Bollerne blev bagt i jordovn og bøfferne steg på risten over bålet...Anna skulle selvfølgelig sidde med ved bordet... Men måtte lige have en "sikkerhedssele på, i tilfælde af at balancen svigtede...Jeg havde lige lavet en hurtig kage til spejderne, når nu de var så søde at give os lov til at komme og spise...
Spejderne er jo også blevet total moderne, så det blev opdateret og "liket" flere gange om dagen på både facebook og instagram...Og Anna skulle selvfølgelig også lære at like...
Selvfølgelig skal en spejderkage skæres med en spejderdolk ;)


God sommer derude... Jeg vil få noget ud af dagen og det dejlige sommervejr...

3 kommentarer:

  1. Det er da altid godt, at der i det mindste er nogle gode oplevelser ind imellem også, og den spejderlejr så da helt fantastisk ud. Kunne du ike ha fået spejderpigerne til at fortælle Anna, at det er helt i top at tage sin penicillin, hvis man er en cool spejder? Det kunne måske ha fået hende til at synes det endda var ret sool så. Nogle gange kan de snydes lidt på den måde, og endda synes det er sejt.

    SvarSlet
  2. Det ser ud til at have været super hyggeligt!
    Flot kage :D

    SvarSlet