fredag den 3. januar 2014

Lidt kreatid til mig...

Endelig fik jeg en dag, igår, hvor der var plads til lidt "signe-tid". Tiden blev dels brugt ved scrapbordet, men også ved sybordet. Jeg har længe gerne ville få syet lidt til Anna, tiden har desværre bare ikke været til det. Så nu skulle det være.

Mønster, stof og saks blev fundet frem, og så skulle jeg ellers sy lidt.


Det var ikke fordi jeg havde de store planer, og fik heller ikke produceret så meget. Men fik da ordnet nogle forskellige mønstre, og også syet lidt.

Det blev bl.a. Til denne hue til Anna.


En glad lille pige (det er hun altid når mor har syet, og det gør det jo bare ekstra hyggeligt), men en ny hue med pindsvin.

Det blev også til et par haremsbukser, men her gad Anna altså ikke stå model til fotos, så de måtte ligge på bordet mens billederne blev taget.


Glæder mig helt til der igen bliver en smule tid til at sy :)

God weekend derude...


6 kommentarer:

 1. lækre ting! Måske det er dig jeg skal have hjælp til sygning af pude til Idas seng. Vi har en sengerand der skal laves om det en stor firkantet pude som ryglæn ;)

  SvarSlet
 2. Fine ting til en fin lille prinsesse, som bestemt ser glad ud.

  SvarSlet
 3. Dejligt med lidt tid for sig selv - og selvfølgelig bliver hun glad. Det er jo altid rart med lidt nyt til garderoben ;)

  SvarSlet
 4. Godt du fik lidt tid til dig selv, det har man brug for en gang i mellem. Jeg syede også meget børnetøj til mine børn da de var små. Det var vildt hyggeligt. Flotte ting du har syet!

  SvarSlet
 5. Hvor må det være skønt at kunne sy tøj til sit eget barn...ville ønske jeg kunne sy ;-) Flotte ting du har lavet.

  SvarSlet