mandag den 27. september 2010

Så er det på tide at der sker noget igen...

Det er jo alt for længe siden at der er sket noget her på bloggen, og det må der gøres noget ved - omgående.

Den sidste månedstid har været ret hektisk - vi skulle være klar til barnedåb. Pludselig fandt vi en masse ting der lige skulle nå at ordnes inden, og jeg skulle også have forberedt noget af maden. Der kom sved på panden kan i tro. Så det er faktisk ikke meget scrap jeg har fået lavet - og det jeg har fået lavet har jeg selvfølgelig ikke fået taget billeder af - typisk :D For det er da blevet til et par enkelte LO, lidt forskellige minialbums, altered art, gæstebog og sådan.

Men i fredags kom Eva og Noah på besøg og for første gang i lang tid var vi kreative sammen. Det var super hyggeligt, og mellem bleskift, flasketid, hyggesnak osv fik jeg lavet 2 kort. Så dem har jeg fået fotograferet og endelig sker der noget på bloggen igen.

Der er også blevet efterspurgt billeder af hende den lille - desværre har jeg ikke fået nogle fra barnedåben endnu, så indtil de kommer i hus må i lige se nogle vi fik taget i sidste måned. Hun er lidt større nu, ellers ligner hun meget godt sig selv ;)Tak for besøget, læg gerne en kommentar - de er jo så hyggelige. Jeg håber på snart at vende tilbage til jer med spændende nyt ;)

2 kommentarer:

 1. Hej Signe...

  Hvor er det nogle gode billeder I har fået taget af Anna Matilde!
  Jeg glæder mig til fredag og lørdag, hvor vi skal hygge og scrappe for vildt :)

  Knus Eva

  SvarSlet
 2. Hej Søde...

  Det er da nogle FEDE billeder :-)
  Måske et til facebook ;-)

  KH Fru Kjær

  SvarSlet