søndag den 2. januar 2011

Et nyt år... men dog stadig med tid til det gamle...

Ja, selvom det nu hedder 2011 og der er mange nye scrapopgaver i sigte. Så synes jeg stadig der skal være plads til at se lidt i bakspejlet. Og jeg havde vist engang lovet jer at i måtte se hvad jeg havde fået i mine scrappakkekalendere d 24 december.

Mit kamera har dog været lidt væk her de sidste par dage, så det skulle lige findes først, så jeg kunne få taget lidt billeder. Men her er hvad jeg fik ;)
Den første er fra Dorthe, dob. Her har jeg fået chipboard rammer, stickers bogstaver og bling. Ihhh hvor det bliver sjovt at bruge det, har allerede nogle tanke om hvad det skal bruges til ;)
Den næste her er fra Meltesen. Her har jeg fået thickers, bling, 2 clearstamps, hendes egne digistempler og blomster, swirl og glimmertekst, trykknapper, tråd og bånd, pins og charms, samt nogle tags og en bogside. Føler mig helt overvældet over den super fine gave jeg har fået. Også her er jeg helt sikker på at jeg kan finde nogle rigtig spændende ting at bruge det til.


Imorgen har jeg første arbejdsdag efter barslen, og AM har også første dag i dagplejen - godt at Karsten går hjemme og kan passe på os ;) Men det skal ikke betyde at der ikke bliver scrappet, så i aften kommer Eva til lidt scraphygge. Og selvom vores børn er søde, så bliver det nu hyggeligt at scrappe uden at have børnene med. Karsten må blive sendt på "loftet" så det kan blive rigtig tøsehygge ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar