lørdag den 25. juni 2011

Projekt til Panduro Hobbys udfordringsblog

Ja, så gik der næsten en måned igen uden at jeg har fået blogget. Men men men, nu har jeg sommerferie, det burde da give lidt tid i overskud.

Men ihvertfald fik jeg lige lyst til at scrappe her til aften. Jeg så skitsen hos Panduro Hobby, og tænte at den skulle jeg da lige lave et bidrag til. Det er egentlig lidt sjovt, tror det er det 4. eller 5. LO jeg har lavet til den skitse, da jeg også har lavet til den i forbindelse med Convention mm. Men alligevel bliver det så forskelligt hver gang. Denne gang har jeg også prøve at give mig selv lidt af en udfordring. For normalvis ville jeg have brugt blomster i samme farve som papiret, men denne gang har jeg valgt at bruge blå nuancer. Jeg havde ikke lgie nogle blå blomster, men så fik de hvide bare en gang med mine mists.

Det var også lidt udfordrende at lave dette LO, da de fleste af mine scrapsager ligger i campingvognen som Karsten er kørt afsted med. Men jeg måtte bruge hvad jeg havde tilbage ;) Det sværeste var nok at få halvperlerne på plads uden min pincet.

Her er hvad det blev til
Jeg har brugt brunt karton som base samt et bo bunny papir. Ellers er LO'et meget enkelt med lidt blomster, thickers, dymo og halvperler.

3 kommentarer:

 1. Lekker Lo Signe :) Herlige farger du har satt sammen :)

  Ha en super søndag :) Klem Henrikke :)

  SvarSlet
 2. Sødt og lækkert layout. Og det billede er så nuttet. Flot udnyttelse af skitsen.
  Tusind tak fordi du havde lyst til, at deltage i vores konkurrence på Panduro Hobby´s scrapbooking blog.
  Held og lykke.
  Dorte aka dot-scrap

  SvarSlet
 3. Super fint LO du har lavet! Det er nu ikke helt den samme skitse som den til convention, så måske er det derfor de bliver forskellige! ;)

  SvarSlet