lørdag den 8. oktober 2011

Et brev til oldemor...

Da vi var i Billund sidste måned lavede jeg et kort til min farmor. Jeg har nemlig ikke snakket med min farmor i rigtig mange år, og hun har derfor heller ikke set Anna Matilde. Men gennem sommeren når jeg har lavet øllebrød til Anna om morgenen er jeg kommet til at tænke på dengang jeg var lille, og jeg sad i min farmors køkken mens hun lavede øllebrød til mig.Så jeg besluttede mig for at jeg ville lave et kort med billeder af AM, så hun kunne se sit eneste oldebarn. Hun er også den eneste oldeforældre AM har.Det kom til at se sådan ud:

Inde i kortet var der en lomme hvor jeg satte nogle flere billeder af AM i. Det er nogle uger siden ejg sendte kortet, og i torsdags lå der så et brev fra min farmor i postkassen. Jeg tror det er første gang i 20 år jeg har fået brev fra hende. Hun skrev om oplevelser fra den gang min søster og jeg var små, og om livet generelt.
Det var meget bevægende at få brev fra hende, og at få af vide at hun faktisk kigger på billederne af AM hver dag, og tænker på os. Hun inviterede os faktisk også på besøg.
Så nu skal vi bare finde en dag hvor vi kan besøge oldemor.
God weekend


9 kommentarer:

 1. Hvor er det en dejlig historie... Håber I får en rigtig god tur ud til farmor!

  SvarSlet
 2. Yes, så lykkedes det.
  Jeg blev rørt over at du gjorde som du gjorde. Jeg er selv mormor, og ville ikke gå glip af noget i forhold til barnebarnet. Så det er stort at du har taget kontakten, på så positiv en måde, at olde har reageret, ligeså positivt.
  Det er bare så godt for jer alle 3, at du tog skridtet. Håber det bliver et dejligt gensyn
  KH Lonnie

  SvarSlet
 3. Hvem skulle også kunne stå for sådan et kort og for at du mindes hendes øllebrød. DEJLIG historie og endnu en god ting vores hobby kan bruges til. =0)

  SvarSlet
 4. Sikke en dejlig historie og et flot kort til Oldemor.
  God weekend.

  SvarSlet
 5. En dejlig historie. Rigtig flot kort.

  SvarSlet
 6. Sikken en sød og hjertevarm historie... godt gået at du tog hånd om dine tanker på farmor...Fantastisk sødt kort og en sød tanke at knytte båndet igen...
  Det bliver garanteret et rigtig godt og varmt besøg...
  Pøj-pøj med det...

  SvarSlet
 7. Dejligt at du og din farmor har fået kontakt igen efter så mange år. Håber i alle får en god og givende fremtid sammen.

  Knus Jytte

  SvarSlet
 8. Sikke en dejlig historie, tænk hvad et kort og nogle billeder kan betyde : )
  Lækkert kort og super ide, det er hun helt sikkert blevet super glad for.
  Jeg håber at i snart får lavet en aftale om besøg, så hun kan se sit oldebarn IRL det er bare så fedt : ) Mine kan godt huske deres oldemødre, selv om de var små da de døde.
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 9. Jeg blev helt rørt over dit indlæg, skønt at du har fået kontakt igen med dit farmor.

  SvarSlet