onsdag den 21. marts 2012

Så prøver vi igen...

Ja, så skete det endnu engang. Der gii frygtelig lang tid før jeg fik blogget igen. Det hænger lidt sammen med at jeg bare har rygende tralvt lige for tiden, så tiden foran pc'en er ret minimal. Det er ikke ret tit jeg får sat mig ned for at blogge, og får slet ikke tid til at kigge rundt på andre blogs. Håber jeg snart får mere tid til den slags.Jeg har jo egentlig meget jeg mangler at få vist jer. For endelig er jeg kommet igang med at scrappe igen. Den pause jeg havde i januar er over, og jeg får da jævnlig lavet nogle projekter nu. Det er nu meget dejligt ;)

I denne uge blogger jeg for Anjas Hobby, men jeg vil også lige vise jer her på bloggen hvad jeg får lavet. Så se med....Jeg har været igen med at lave en vase til de små forårsblomster. Den er lavet af en flaske fra kaffefløde. Jeg har brugt papir fra den lækre serie af Basic Grey. Det er rigtig lækre forårsfarver, og der er også lækre stickers til.Vasen blev sendt til Anders Breinholt da vi på scrapsisters lavede en "scrapstorm" mod ham ;)Inden jeg slutter af for idag, så vil jeg lige vise jer hvad jeg fik med hjem da jeg var til Convention for 14 dage siden. Super lækre sager. Og ingen papir... for jeg har lovet mig selv at jeg skal bruge noget af alt det jeg har i forvejen før jeg anskaffer mig noget nyt. Pt går planen rigtig godt, og er faktisk ikek så nervøs for det. Jeg har gjort det samme med karton, og der købte jeg ikke karton i 1,5 år (ud over kraft som jeg løb tør for).
Som i kan se fik jeg lidt af hvert med hjem. Karton, kortbaser, stempler, dies, bling, blonder, stickles, Donna-skabeloner osv. Alle sager er allerede kommet på plads, og flere af dem er også taget i brug ;)God onsdag til jer alle...

5 kommentarer:

 1. Rigtig sød vase. Og sikke lækre indkøb.

  SvarSlet
 2. Smuk lille vase og du fik handlet nogle rigtig lækre ting. Og vi fik hygget også ... så er alt jo som det skal være :-)

  SvarSlet
 3. Super flot lille vase ;o) og sikke nogle lækre indkøb du har gjort dig :) Fortsat god aften.

  SvarSlet
 4. En rigtig sød vase du fik lavet. Lækre indkøb. Hvor kommer de flotte stempler fra.

  SvarSlet
 5. Sikke en sød vase du fik lavet til Anders B. =D
  Meget lækre indkøb fra convention. Sejt at du kan være så standhaftig, m.h.t. papirer. Så held og lykke med det
  Knus

  SvarSlet