tirsdag den 1. maj 2012

Bidrag til Panduro Hobbys udfordringsblog

Jeg fik sådan en lyst til at være kreativ her til aften, så jeg ville da lige lave et bidrag til Panduro Hobbys udfordringsblog.
Temaet denne gang var Bryllup. Og jeg har derfor valgt at lave en lille "gavepose". Der er jo en gammel tradition der siger at der på alle pladser skal være en lille gave til gæsten fra brudeparret. Derfor har jeg lavet denne lille, nemme, gavepose, som inspiration til hvordan sådan en gave kunne laves. I posen kan man jo ligge alt mellem himmel og jord.


Man kunne også bruge den som gavepose til brudeparret hvis man fx. giver penge eller gavekort - eller andre ting der ikke fylder så meget.Selve posen er lavet på en base af kraft karton, og er pyntet med papir fra Basiv Grey. Herudover har jeg brugt en Martha Stewart doily lace punch, en printet billede, lidt halvperler og selvfølgelig brudeslør. Desuden er alle kanter sværtet med Distress Ink.


Håber I vil være med til at krydse fingre for mig. 

8 kommentarer:

 1. Åh, den er bare skøm :)

  SvarSlet
 2. Den er kanon flot. Har jeg forstået rigtigt, at du selv har lavet selve posen ?
  Knus

  SvarSlet
 3. Tusinde tak for jeres søde kommentarer... Og Lonnie, ja, jeg har selv lavet selve posen. Den er i virkeligheden ret simpel at lave ;)

  SvarSlet
 4. Ejj hvor er den bare fin... Rigtig sød pose..
  Hvordan har du lavet den..?? som et rør hvor du har lukket bunden eller??

  SvarSlet
 5. Hvor er den altså bare smuk, flot lavet:)

  SvarSlet
 6. Sikke en skøn gave pose du har fået lavet

  SvarSlet