tirsdag den 7. august 2012

Er bud på udfordringen...

Som nogle af jer jo nok ved, så deltager jeg af og til hos Panduro Hobbys udfordringsblog. Hvilket stort set er et af de eneste steder jeg deltager. Det er ved at være noget tid siden jeg sidst har deltaget sidst, men denne gang ville jeg deltage igen.

Det var en meget spændende udfordring, nemlig at lave et posealbum. Helt ekstraoridinært har jeg endda fået  fremkaldt billeder til denne udfordring, så jeg kunne deltage ;)

Jeg har valgt kun at vise nogle af billederne fra albummet, simpelthen fordi jeg synes det bliver alt for meget hvis jeg skal vise hver enkelt side og hver enkelt ting.

.

Albummet er lavet i blokbundsposer i størrelsen 12*21,5 cm. Der er brugt 9 poser til hele albummet, samt 9 store tags til at ligge i poserne til at trække ud.
Hele albummet er 26 sider + tags, da der ind imellem også er "halve" sider.


Forsiden af albummet. Der er brugt papir fra Cosmo Cricket, en skøn serie i lækre sommerfarver. Bogstaverne på forsiden er skåret med Slice maskinen, og rosen er fra noget af det lækre tilbehør der er til serien.Bagsiden hvor der også er brugt stickers fra tilbehøret til serien.

Alle sider i albummet er holdt helt simpelt. Der er en matte bag mønsterpapiret samt fotos, og ellers kun lidt pynt fra serien hist og her.
Her et eksempel på hvor der er sat en "halv" side ind.
På tags'ne har jeg skrevet hvad vi har lavet de forskellige dage på vores ferie, og på nogle af dem er der også kommet et billede på. Enkelte tags er også kun med billeder.
Her kan ses hvordan tags'ne ser ud. Jeg har valgt at skrive i hånden, da min kunsine (Benita som mange måske kender) engang sagde at det var vigtigt at bruge ens egen håndskrift. Måske synes man ikke den er køn, men den er jo super personlig.


Et eksempel på hvor der er sat billede ind.


På alle tags har jeg selv tegnet en ramme rundt i kanten, jeg har brugt en farve der matcher papiret der hvor de sidder.


Overskriften på tags hvor jeg har skrevet "dagbog". Jeg har ikke skrevet noget ved billederne i albummet, da det hele står beskrevet på tags'ne.


Det var vist et langt indlæg, nu er der bare tilbage at krydse fingre for at designteamet vælger mig.

5 kommentarer:

 1. Lekkert album Signe :-) Ha en fin kveld!

  SvarSlet
 2. Flot album i skønne sommerpapirer :)
  Jeg er også i gang med et posealbum - så må vi se, om jeg får det færdigt til tiden :)

  SvarSlet
 3. Lækkert album, hvor er hun blevet stor, den skønne model =D

  SvarSlet
 4. Super flot album og lækkert papir/farver:)

  SvarSlet