søndag den 30. juni 2013

Lidt mere dåbskage...

Som jeg skrev den anden dag, så skulle jeg nok vise lidt mere til dåbskagen.

Den var jo egentlig blot en del af et større kagebord, men udseendet tiltrak nok lidt mere opmærksomhed end de øvrige kager ;)Det var en kage lagt sammen af 2 mudcakebunde og en mandelbund. Imellem lagene var der skovbærmousse samt nougatmousse. Nougatmoussen øverst har bredt sig lidt rundt i kanten, så man kan desværre ikke se mandelbunden ;) Kagen blev smut op med nutellasmørcreme.Nederste lag blev pyntet med "ruder" hvor der blev sat guldkugler ind hvor de krydser hinanden, og så er der ellers gjort klar til at andet lag kan komme på.Kage i to lag, klar til den sidste dekoration.Det blev sat en pink "kuglebort" rundt langs den nederste kan på begge kager, og så var jeg ellers klar til at gå igang med at male.Mønsteret er inspireret af mussel, men er lavet i fri gengivelse.


Her er den færdige kage, vise fra to forskellige sider....

Sidst men ikke mindst vil jeg lige vise et billede af min skønne Ella og hendes veninde Sofia. Det er godt de kan underholde hinden, når nu deres mødre skulle forberede til barnedåben ;)God dag derude... Hvad får i weekenden til at gå med?

2 kommentarer:

  1. Hvor ER du dygtig - både til at få nuttede børn kan jeg se OG til at lave en smuk dåbskage - til lykke med det fine navn til Ella. God søndag herfra.

    SvarSlet
  2. Oj en flot kage og nogle dejlige unger!!!!

    SvarSlet