torsdag den 4. juli 2013

En helt almindelig fredag med scraphygge...

En helt almindelig fredag, lige inden barnedåben, havde vi genboens datter til scraphygge... Hun skulle lave nogle æsker til penge til en fødselsdag hun skulle til. Så jeg spurgte om hun ikke ville bruge mine rester, punches osv, og så var hun rigtig igang med at scrappe ;)
Selvom Kathrine er en del år ældre end Anna, så hygger de sig bare så meget. Så Anna skulle selvfølgelig også være med. Vi havde kun 30 min til at lave Kathrines æsker, så mens jeg hjalp hende, blev Karsten sat til at hjælpe Anna.Et scrapbord med gang i....Karsten og Anna leger med Big Shotten....Kathrine er glad for resultatet....De 4 æsker til fødselsdagsbørnene...Resultatet af Anna og Karstens arbejde.... En super fin frø som Anna bare var helt vild med....Faktisk så vild at den selvfølgelig skulle op og hænge på køleskabet...


Karsten spurgte efterfølgende om jeg havde flere af "dem til at skærer figurer ud med"? For han syntes faktisk det havde været meget hyggeligt, så det kunne ham og Anna jo godt gøre engang imellem ;)


Det er nu dejligt når ens familie også forstår denne hobby ;)

Dagen idag står på tøjvask... Måtte holde en pause efter 6 maskinefulde, da jeg ikke havde mere tørreplads (det er ulempen ved ikke at have tørretumbler). Så nu hvor der igen er lidt snore ledige må jeg hellere komme videre med projektet. Der skal også ryddes op i scrapsagerne, og pakkes en lille taske til imorgen hvor jeg skal ind til Eva. I eftermiddag står den på tøsehygge, for der har Anna en veninde med hjem fra børnehaven.

Hvad får I dagen til at gå med?

8 kommentarer:

 1. Ej hvor hyggeligt. Både at pigerne synes det er sjovt men også at Karsten var med på den. Og flotte æsker. Kær frø.

  Jeg skal først på arbejde og i aften får jeg besøg af scrap klubben. Rigtig hyggeligt.

  SvarSlet
 2. Masser af lækre sager her fra både små og store, må man sige. Rigtig fine æsker og sikken en cute lille frø, ikke så sært hun er glad for den. Og hvor er det bare dejligt at se, at så mange involverer deres børn i hyggen også her på det sidste. Det er jo der vi får lagt grunden til at de også elsker at kreere senere når de blir ældre, og det betyder bare alt for dem, at de får lov at være med sammen med os når vi laver noget.
  Rigtig smukt arbejde piger og farmand også bestemt.

  SvarSlet
 3. Det er bare så hyggeligt når alle er samlet (også selvom børnene er blevet voksne) om at lave noget kreativt.
  Og sikke nogle fine æsker nabodatteren fin lavet, hun kommer garanteret igen og vil lave mere

  SvarSlet
 4. nabo-datteren har da bare været super dygtig!
  Og det samme har Anna og Karsen :-D Kan nu godt forstå hun er vild med den frø! Den er altså også sød!!
  Ja det er rigtig dejligt når resten af familien forstår ens hobby! Jeg havde Ida på skøddet i går da jeg lavede kort, selvom hun egentlig kun kom fordi hun skulle sige godnat! Det godnat tog så lige 15min :-D

  SvarSlet
 5. Det er SÅ hyggeligt, når familien er med :)

  Sikke nogle fine æsker I fik lavet, og så på en halv time!!

  SvarSlet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud! :-) Dejlige billeder. Og sikke nogle flotte ting der blev lavet! :-)

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare hyggeligt ud og rigtig fine æsker I fik lavet :-) Det står også på vasketøj her hos mig....GAB..hvor er det dog kedeligt ;-)

  SvarSlet
 8. Sikke nogle herlige billeder.

  SvarSlet