tirsdag den 11. februar 2014

En... Hmm... God start på ferien....

Ja, jeg troede egentlig at jeg skulle have en start på ferien, hvor jeg lige kunne få lidt timer for mig selv, så jeg kan komme lidt oven på igen, og få lidt overskud... Men nej, sådan skulle det åbenbart ikke være.... Hele weekenden har Ella haft feber, og hun har ikke sovet meget, hverken dag eller nat, blot været utilpas og har hængt. Vi kunne ikke se at hun skulle fejle noget, så vi tænkte at det måske kunne være pga tænder. Igår morges virkede hun til at have det godt nok, derfor kom hun i dagpleje. Desværre ringede vores dagplejer efter nogle timer, at hun altså havde feber igen og ikke havde det ret godt. Så jeg hentede hende selvfølgelig straks... Her er vi på vej hjem... Jeg troede faktisk at hun skulle hjem og spise lidt, inden hun skulle sove igen. Men jeg tog fejl, for inden vi kom hjem, og vi har altså kun 250 m, havde hun lagt sig ned i barnevognen og var ved at falde i søvn...Vi tog et smut til lægen, blot for át tjekke om det var lungerne, igen, ørerne eller noget helt andet. Det viste sig at Ella var blevet ramt af tre dages feber, en åbenbart udbredt børnesygdom, der kan sammenlignes med mæslinger og røde hunde. Så der var ikke meget mere at gøre, end at vente på at det går over....

Og hun var noget træt den lille. Hun kom i seng 16.30, var lige oppe og få nattøj på 19.30, og har ellers sovet non stop til kl 6.00. Jeg kan love jer for at man vågner i en form panik, når man ikke er vant til at der bliver sovet igennem. Så vi måtte lige tjekke om hun nu også havde det godt, og trak vejret. Og selvfølgelig gjorde hun det, hun havde åbenbart bare været træt.

Men da henså endelig vågnede, var hun bare i et strålende humør. Hun har snakket, grint, råbt, og kravlet rundt over det hele. 


Så pludselig fik piben en anden lyd.... Og med alt det hun har sovet i nat, der er jeg da spændt på om hun overhovedet sover idag....

Dagen idag står på biograf med Anna, vi skal se Ida og Emil, og i aften scrap hos Picturing the World sammen med Ann. Og nøj hvor jeg glæder mig til en aften ude, og hvor der bare er tid til at scrappe. Nu skal jeg bare have fundet ud af hvad jeg vil lave, og have pakket... Mon ikke nok jeg skal finde ud af det :)

God dag derude bag skærmen....

3 kommentarer:

 1. Nøj, stakkels Ella. Men godt, hun er frisk igen. God fornøjelse i aften :-)

  SvarSlet
 2. Dejligt at Ella er frisk igen. Håber du får en dejlig aften.

  SvarSlet
 3. Lille Ella ser godt nok også medtaget ud på det første billede! Godt hun er frist igen!
  Det var hyggeligt med scrap i går, men det plejer det jo også at være! ;)

  SvarSlet