lørdag den 6. december 2014

6. December - Højt fra træets grønne top...


Efter en fantastisk aften igår hos PTW, stod den i dag på familiehygge. Vi har haft "bageværksted" herhjemme, for imorgen får vi huset fuld af gæster. Vi har lige inviteret den nærmeste familie til min fødselsdag, så vi bliver beskedne 20 personer. Det er egentlig utroligt, når både Karsten og jeg kun har en søskende. Men vi glæder os... Særligt Anna har hele ugen glædet sig til, at vi skulle holde min fødselsdag.

Udover bageriet, har vi også været på udflugt. Vi har været på jagt efter årets juletræ. Personaleforeningen på karetens arbejde, arrangerer hvert år en juletræstur. Altså en tur hvor man kan komme med ud og finde sit juletræ.


I år var det faktisk en nem opgave, for ligeså straks vi trådte ind i stykket med juletræer, så stod "vores" træ bare og sagde "tag mig". Og med Ella der syntes at mudder op til knæene, var lige en tand for træls. Så tog vi altså det træ. 

Men så var der også tid til at lege lidt i traileren osv. Vi skulle nemlig også have nogle af de andres træer med hjem.

Bagefter var vi inde på karstens arbejde, hvor der var sørget for gløgg og æbleskiver. Og ikke mindst en kæmpe godtepose til alle børn. En kæmpe succes.

Selvom man også kan blive godt mæt af alle de lækkeriers...


Og det aller bedste, er faktisk at far tager ungerne med ud og køre gummiged. Det er faktisk nærmest blevet en tradition. I pr var der nogle drenge tilbage, da Karsten tændte op i gummigeden, og det syntes at det var kanon sejt at de måtte køre i den.
A og E på tur med far...Og de kunne selvfølgelig også lige hjælpe med at skovle saltet på plads...


Og hyggeligt var det, så et af vores vennepar, som også var med, spurgte om vi ikke lige kom forbi til aftensmad.


Endnu et kæmpe hit...Nu er vi atter hjemme, der er ved at være ro i det lille hjem.... Så nu bager jeg lige det jeg ikke fik nået... Og så kan det være at der også bliver tid til en lille pause...

God aften
*Signe*

4 kommentarer:

 1. Hold da op I har haft travlt, og så fødselsdagsgæster i morgen
  Hyggeligt med sådan en juletræstur og ja en tur i gummiged (eller truck) er vist et hit for de fleste børn tillykke med fødselsdagen og god fornøjelse

  SvarSlet
 2. Dejlige decemberbilleder!
  Du må have en fantastisk god fødselsdag, når den kommer ; ) og så selvfølgelig en rigtig god dag i morgen.

  SvarSlet
 3. Hold da op det lyder som en ret travl dag for mig, men godt at I alle hyggede jer og havde en god tur ud af det hele og alle nød det. det ser bare hyggeligt ud.

  SvarSlet
 4. Det lyder som en dejlig dag med den underholdning. Og flot af arb.pladsen af arrangere sådan noget.
  Herligt at være heldig med juletræet. Og rart nogen gange, for det er hårdt at se alle træer i skoven, inden det flotteste er fundet.
  Vi har planer om at udvælge et blandt spejdernes fældede træer i år. En halvsløj mand sender man ikke ud i skoven og lede efter et træ....siger han !!!!
  God aften til jer.

  SvarSlet