fredag den 9. oktober 2015

En helt almindelig dag... af den særlige slags...


I dag har været en helt almindelig fredag... Og så alligevel ikke. Det har været en helt almindelig god fredag. 
Når man sådan går hjemme med prinsesse nr. 3, så kan det hele godt risikerer at gå op i tøjvask, oprydning, rengøring, madlavning osv. Og så må jeg indrømme, at så kan det godt gå hen og blive lidt træls. Så jeg har lovet mig selv, at jeg skal huske at nyde denne barsel. Det er jo sidste gang. Så ind imellem alt det praktiske, så skal der også være plads til lidt "mig"-tid... Og så selvfølgelig masser af snak, kys og kram med prinsessen.

I dag har den stået på maling af vores nye skab til service... Et par gange voks mere, og så burde den være færdig. Arbejdet lidt på dåbsinvitationer. Lavet lidt smykker. Og ja, så lidt hist og pist. Der skal ryddes ud og ryddes op. Så hver dag gennemgår jeg noget sf tøjet, legetøjet eller hvad jeg nu falder over, og overvejer om det skal blive eller ud. Der er ingen grund til at gemme på alt det man ikke bruger. Engang sy tes jeg min far var kugle skør, fordi han altid skulle smide ud. Men tror faktisk jeg begynder at forstå ham. Hvorfor gemme på alt det man ikke bruger? Når man har et stort hus, er det alt for nemt at gemme på tingene. Og selvom jeg efterhånden har fået skilt mig af med en del ting, så er der stadig rigeligt tilbage.Lidt af de smykker dagen bød på. Sig endelig til hvis du har lyst til at se nærmere på mine smykker, de kunne jo blive dine ;)

Og så har det også været den fredag, hvor Anna specifikt havde bedt om, at begge hendes lillesøster, hendes mor og far, alle skulle komme og hente hende. For børnehaven har deltaget i "Bag for en sag", så i dag kunne man købe kage med hjem, når man hentede de små poder. 
Nu er det jo sådan at Anna ikke kan tåle gluten, og hun skal selvfølgelig lærer at nogle gange kan man bare ikke få det de andre kan. Men vi prøver også at hjælpe så meget på vej som muligt, så hun kan være med til det samme som de andre. Så i mandags da hendes stue skulle bage, havde vi en "rør-sammen" kage med, som Anna kunne bage. Selvfølgelig hjælper hun også med den almindelige kage, men heldigvis er der også tid og overskud til, at hun kan bage sin egen glutenfri kage. Så der også er noget vi kunne købe og tage med hjem i dag.


Vi køber gladeligt en "bag-nemt" kage som Anna kan få med i børnehave og bage, for at vi så kan komme og købe den igen. For prøv at se den stolte bager. Hun er bestemt stolt af det hun har lavet. 
Og eftersom vi vidste at vi ville købe en hel kage med hjem igen, så havde vi da inviterede kaffe gæst. Så dejligt når en god kammerat, har tid og lyst til at komme og spise kage.


Ind imellem synes folk at Karsten og jeg er lidt småtosset. De synes vi har mange ting om ørene, og aldrig slapper af. Og det er nok også rigtig nok. Men det er nok bare sådan vi nu engang fungerer bedst.
Så da kaffevisittet var over, tog vi da lige på indkøb. Og der blev shoppet igennem til den store guldmedalje. Kun Karsten og lillesøster blev snydt.


Der blev købt nye vinterstøvler og termostøvler til Anna, nye vinterstøvler og kondisko til Ella, nye handsker til begge piger, og så selvfølgelig lidt til mor. Et fint nyt tørklæde, og en mega lækker windbreaker. Og det bedste af det hele var, at vi kun kom af med 1000 kr. Det er dæleme en god deal for 4 par sko/støvler, 4 par handsker, et tørklæde og en windbreaker.

Så nu kan efteråret og vinteren bare komme an.


Indkøbsturen betød jo så også, at vi kom noget sent hjem. Og så er det altså dejligt, når der findes nemme løsninger til maden. Der stod allerede pizza på madplanen, men vi manglede lige at få styr på bunden. Så det blev et hurtigt stop hos den lokale brugs på vej hjem. Og hvor heldig kan man lige være, der var tilbud på glutenfri pizzabunde. Normalpris 45 kr, nu 15 kr. Det er da en rabat der er til at forstå.


Og så gjorde vi ellers noget, som vi ellers aldrig gør. Eller det passer ikke helt, for Anna har afsløret, at de nogle gange gør det, når de er alene hjemme med far.
Vi spiste aftensmad i stuen, foran tv'et. Alt for sent, og alt for upædagogisk. Menngerne elskede det. Og de spiste som havnearbejdere... Specielt Ella der nok nærmest spiste en hel pizza for sig selv.


En helt almindelig super god fredag. Der er nu noget særligt ved de der helt almindelige, helt spicielle dage. Nu skal der lades op til at Karsten skal til "herrefødselsdag" imorgen, og tøserne skal være alene hjemme.

God aften derude

*Signe*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar