fredag den 23. marts 2012

Et værre grisseri...

Jeg har været igang med at lave et LO. Faktisk kan jeg ikke rigtig huske hvornår jeg sidst har lavet et LO, så længe er det siden. Men i forbindelse med Convention kom jeg igang igen, og lavede dette LO til den ene af konkurrencerne.

Opgaven lød på at man skulle bruge mist. Jeg har valgt at lave et LO med modelingpaste, og givet det en hel masse mist. Jeg syntes at der manglede lidt farve på vores billedevæg, derfor valgte jeg at lave det i rød denne gang.

Til Lo'et har jeg brugt mange forskellige materieler, dog intet karton eller papir. Til gengæld har jeg brugt crackled paint, glimmer mist, stickles, liqued pearls, dabber, crackled accent samt Distress Ink. Det er kun lidt blomster der har sneget sig på udover disse materialer.


Jeg elsker at arbejde med Modelling paste, selvom det er en meget tidskrævende proces. Man kan godt sætte et par dage eller tre af når man først går igang.


God fredag til jer alle. Mon den står på X-factor? Det er jeg ikke helt sikker på at den gør her, for vi ahr slet ikke fulgt med i det. Men er der ikke noget der er bedre kan det sagtens tænkes at vi ender med at se det ;)7 kommentarer:

 1. Skønt LO - dejligt at se gense stilen igen, elsker alle materialerne og det gør ikke noget for min skyld at det tar' lidt tid !
  Rigtig god solskins weekend..
  Knus Hjørdis :0)

  SvarSlet
 2. Flot lo og spændende teknik..... har ikke selv tålmodighed til at arbejde med modelingpaste, men det ser bragebde godt ud...

  SvarSlet
 3. Kanon flot LO :) Jeg er vild med din baggrund, den er virkelig flot :o) Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. ELSKER ELSKER ELSKER det. Helt suverænt billede. Og hvor er den titel skøn - er total liftet.

  SvarSlet
 5. Dejligt layout, du har griset med. Mega sødt med de små fødder. Det er dejligt at se du er igang igen =D
  God weekend

  SvarSlet
 6. Super lækkert lo : ) og sikke et pragfuldt billede

  SvarSlet