tirsdag den 16. oktober 2012

Washi, washi og atter washi...

Som I nok har lagt mærke til, så har jeg hen over sommeren eksperimenteret meget med min washi tape. Efterhånden havde jeg fået skaffet mig en del tape, men vidste bare ikke rigtig hvordan jeg skulle bruge det. Egentlig var det mest blevet købt, bare fordi det var sådan nogle flotte farver ;) Den følelse kender de fleste scrappere vel? ;)

Indtil nu har jeg mest lavet kort med washi, derfor synes jeg det var oplagt at melde sig til Washi kurset på Scrapsisters. Jeg fik mig dog først meldt til her i weekenden, men kunne da lige nu at være med i udfordringerne, der alle havde deadline igår aftes.

Her er et lift af et LO.

 Jeg har kun brugt Washi, ingen mønsterpapir. Det er både brugt bag billedet, men også som border i toppen og bunden. Desuden er der lige et par journalingstrips lavet med Washi. Udover washi, har jeg lavet lidt splats med mist, brugt lidt dew drops sat på med liqued pearls samt thickers til overskrift. Jeg har også lavet pynt med Washi. Jeg har lavet et banner der sidder under billedet, samt roser der sidder i toppen af billedet.

Her er lidt detaljebilleder...
Jeg fik lavet endnu et LO...
 Her har jeg udfordret mig selv en del, da det normalvis slet ikke er de farver jeg ville bruge til et vinterbillede. Generelt ville jeg nok ikek bruge farver til vinterbilleder, jeg ville blot bruge noget lyst/lyseblåt. Her har jeg taget udgangspunkt i Annas lilla flyverdragt samt hendes lyserøde hue, og taget tape der matcher. For at få vinterstemningen frem har jeg valgt at bruge hvid stickles, snefnugpunch fra Martha Stewart, og igen dew drops denne gang sat på med hvid liqued pearl. Rundt i kanten har jeg tegnet med sort pen for at skabe en ramme om det hele, og så er der kommet nogle enkelte sorte splats. Igen har jeg brugt thickers til overskriften.

Igen lidt detaljebilleder...Da Karsten kom hjem fra arbejde, og jeg viste ham mine LO's, spurgte han om jeg var ved at lave de 4 årstider. Og det var da egentlig en ret god ide han lige fik der, så jeg vil gå på jagt efter et forårsbillede, for efterårsbillede han jeg jo nå at tage endnu ;)


Udover LO's fik jeg også dekoreret lidt til hjemmet.


Disse lysestager har egentlig bare fået lov til at stå siden Annas barnedåb, men tænkte at jeg lige kunne gøre lidt ved dem ;) Glasset har fået 2 runder tape, og så har metalkapslen på lyset fået en enkel. Det samme tape er brugt på bloklyset, hvor "glastallerkenen" også lige har fået en kant af washi...


Men jeg har jo mange flere ideer til hvordan jeg kan bruge Washi, så nu skal jeg egentlig bare finde mere tid ;)


Idag vil jeg igen sætte mig ved scrappladsen, men idag gælder det et helt andet projekt. Følg med imorgen, så kan det være at jeg er blevet færdig ;)

2 kommentarer:

  1. Det er nogle rigtig lækre layouts, du har lavet.
    Måske jeg også skulle finde Washien frem.. Har også en del..

    SvarSlet
  2. Skønne layouts!
    og det ser godt med lyset og lysestagen!

    SvarSlet