mandag den 26. november 2012

Det' sørme, det' snart, det' jul... Ihvertfald næsten...

I weekenden var vi over hos min far, og så skulle vi selvfølgelig lige en tur i Rosengårdscenteret og se nisser. Min søster havde så ikke lige fået helt fat i hvad tid nissespillet var, så vi kom selvfølgelig først et par timer efter at det var over ;) Men så kunne vi jo kigge på juleudstillingen istedet. Og det var meget spændende, hvis man skal se på Annas reaktion. Hun brugt ihvertfald lang tid på at kigge på alle de forskellige nisser, dyr og gaver. Så turen var da ikke helt spildt.

 

Vi fik da set scenen hvor nissespillet skulle have været. Og blev enige om at vi må tage til Odense igen senere, så Anna kan komme til at se de levende nisser.Moster, Sonja og Anna betragter lige alle gaverne og hvad der ellers er på scenen.

 

Idag har Anna haft fri fra dagpleje, så vi har været igang med at lave julegaver, få pakket nogle af de købte gaver ind, og ellers bare hygget. Jeg har også haft en smule tid til at få ryddet op på min scrapplads, så nu er jeg faktisk snart ved vejs ende på mit projekt ;) I aften tror jeg at jeg vi lege lidt på pladsen, og få lavet lidt forskellige kort.


God aften derude i det Danske vinterland....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar