fredag den 23. november 2012

Ingen scrap, men en dag i "skoven"....

Egentlig havde jeg sagt til mig selv, at der skulle ske ligeså meget her på bloggen i november, som der gjorde i oktober. Men den ene dag har taget den anden, og pludselig er november snart over. Så hvis der bare når at komme et enkelt eller to indlæg er det da vist fint ;)

Det er heller ikke rigtig blevet til noget scrap her i november. Når jeg endelig har fri fra arbejde, bliver jeg nødt til at hvile min krop som ikke har det for godt for tiden.

Når endelig der er lidt overskud bruger jeg tiden på at rydde op istedet. Jeg har sat mig for at jeg vil igennem alle mine sager på min scrapplads, og havde sorteret ud, ryddet op og ordnet. Og denne gang er det den helt store tur. Det er ikke ret tit man sådan helt grundigt får kigget på sine ting, og det skal jo til engang imellem. Hvis jeg er heldig når jeg at blive færdig inden det bliver december. Det kunne jo være fint så man kunne bruge tiden på kreativitet og decemberdagbog istedet ;)

Nogle billeder jeg længe har ville ligge på bloggen, er disse fra da vi var i "skoven". Karsten skulle bruge nogle kæppe til et spejderløb. Skoven var denne dag bare det levende hegn uden for vores have, men for Anna var det faktisk skov nok. Hun syntes det var fantastisk at være i "skoven". Især fordi vi havde taget eftermiddagsmaden med derud, og boller og kiks i skoven er jo fantasitsk ;) Man kan da kun smile når man lige har fået en kiks, og har det ud i hele hovedet ;)


Den stod virkelig på hygge denne dag ;)


God fredag til jer alle...

1 kommentar:

  1. Det ser da også meget hyggeligt ud =D
    Ja men det er på med vanten og i gang med oprydningen =D
    God weekend

    SvarSlet