onsdag den 10. april 2013

En lille gave... Bare fordi...

Jeg er så heldig at jeg har verdens bedste sundhedsplejerske. Hun har været en super god hjælp og støtte, ikke mindst da det slet ikke fungerede med amningen. Jeg har virkelig kæmpet for at det skulle kunne lade sig gøre, da jeg virkelig havde håbet på at jeg kunne slippe for flasken som Anna havde brug for. 
Jeg havde lagt alle fordomme bag mig, men i virkeligheden er det der amning jo bare mange gange lettere end flaske. Desværre kunne jeg bare ikke mætte lillepigen, og derfor er flasken endnu engang løsningen. Men så må man jo se på de positive ting der er ved det.

Men det har været rigtig rart med en sundhedsplejerske der virkelig har støttet og hjulpet, og har fulgt op med ekstra besøg.

Derfor syntes jeg at hun skulle have en lille ting... Bare fordi....


Det blev denne æske orangegrene, der lige blev forvandlet en smule.
Den er lavet med de materialer jeg har fået fra Scrapfactory.Bedst som jeg troede at Vintage var et overstået kapitel, så kan jeg alligevel se at jeg har det i mig ;)


Jeg vil ikke skrive så meget, men blot lade billederne tale for sig selv.


God dag til jer alle.

10 kommentarer:

 1. Sød tanke og flot æske!
  Du må have en god dag.

  SvarSlet
 2. Flot æske og sød tanke - hun må bestemt være blevet glad!

  SvarSlet
 3. FIN og sådan en lille Bare fordi gaver betyder helt sikkert meget så hun er bestemt blevet glad.

  SvarSlet
 4. Super sød er den blevet.

  SvarSlet
 5. Supersøde æske! Det kan godt være, at de siger, at alle kan amme - men det gik nu heller ikke for mig, hverken første eller anden gang! Men de er nu blevet til børn alligevel, og de er nu 9 og 6 år. Efter min mening er det vigtigst at børnene bliver mætte.

  SvarSlet
 6. Sikke en fin æske. Det er både dejligt at give, og modtage påskønnelser. :0)

  SvarSlet
 7. Super lækker "Bare fordi" gave ;O)

  SvarSlet
 8. Din sundhedsplejerske bliver da så glad for den fine æske. Husk at amning ikke er alt om at gøre, det handler om at dig og din lille har det godt og hvis flaske er det der skal til ja så er det jo sådan det skal være. Selvom man synes at det er øv øv men så må man bare nyde den frihed det også kan gi´!

  SvarSlet
 9. Super fin æske :)

  SvarSlet