onsdag den 18. september 2013

Den nye scrapplads...

Så fik jeg taget billeder af den nye scrapplads. I har jo allerede set hvad der er blevet af den gamle plads.

Den er taget i brug, så der forekommer allerede en smule rod (det må i bære over med), rengøringskonen (aka mig selv) har også holdt fri, så nullermænd får i med gratis ;)

Første billede er taget fra "døren" ud til gangen. Det er lige ved siden af min gamle plads, så stadig tæt på køkkenet, og dermed familien.


På væggen ved siden af pladsen er min plan, at hænge rammer op med nogle af de LO's jeg har lavet.


Næste billede er taget fra døren ind til Annas værelse. Så når hun er puttet og man lige skal lytte til om hun falder i søvn, så er det oplagt lige at bruge lidt tid her.


Jeg har valgt at al opbevaringen er på den ene side af pladsen. Hvis det skal være på begge sider, kan det godt gå hen og blive lidt "klemt". Jeg har også valgt at alle mine ting skal ligge i gennemsigtige kasser. Og må indrømme at ordensgenet i mig har svært ved det. Egentlig syntes jeg det kunne være super flot med nogle pæne farvede kasser. Men jeg kender samtidig mig selv godt nok til at vide, at hvis det ligger i kasser hvor jeg ikke ser det, ja, så glemmer jeg hvad jeg har. Al mit pynt, punches, sværter, mist, stempler osv står oppe på hylderne. På reolerne står mit karton, papir, pl ting og lidt forskellige småting i kasser.

Her er reolerne lidt tættere på.


Og hylderne lidt tættere på.


Jeg sidder stadig på en af spisebordsstolene, men det er nu kun fordi jeg ikke har fået gjort min kontorstol ren. Den har stået på loftet nogle år, så den skal lige have en ordenlig overhaling. I enden af mit skrivebord står mine "opbevaringskasser" hvor jeg har penne, værktøj, thickers, templates og den slags. Og min lille tote og skæremaskine ved siden af.


I den anden ende af skriveborden, og på samme side som reolerne, er der pt en bar væg. Her skal jeg have Marollestænger op. Det skal bare lige gøres ;)
Jeg har også mit skuffedarie i denne ende med Big Shotten, og Cameoen lige ved siden af.


Og alle de andre sager lidt tættere på.Det var så den nye scrapplads. "Meget" større end den gamle, og helt perfekt. Nu kan jeg nemlig have Anna med når jeg scrapper. og det er virkelig noget hun synes er fantastisk.


God dag derude


10 kommentarer:

 1. Det ser rigtig godt ud, der skal du nok få brugt mange kreative timer :)
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
 2. Det er bare altid såå skønt, når man bli´r lidt opgraderet, selv om jeg nok må sige, at man bare hurtigt bli´r godt forvænt he he he

  SvarSlet
 3. Sikke da en fin plads du har fået indrettet. Dejligt at du kan have Anna med - og at hun gerne vil. De kasser kan jeg godt se en ide i. Navnlig fordi indholdet ikke bliver støvet;o)

  SvarSlet
 4. Det er bare blevet så godt!! :)

  SvarSlet
 5. ser jo herligt lyst og godt ud tillykke med pladsen

  SvarSlet
 6. Wow en dejlig arbejds plads!
  (Jeg scrapper stadig i stuen) !

  SvarSlet
 7. Det ser super godt ud og sikken en orden!!!!!!!!!! jeg rydder rigtig tit op i mit scrap værelse med 5 min inde i et nyt projekt så ligner det atter at der er sprunget en bombe ;O)))))

  SvarSlet
 8. Skønt værelse...Sikke en fin orden du holder :-)
  Jeg har lavet en fortolkning af et af dine kort, som du kan se på min blog. Tak for inspirationen...

  SvarSlet
 9. Skøn plads du har fået, ser godt ud :-)

  SvarSlet