mandag den 23. september 2013

En dag til fordel for OSH og Cancer Kort...

 Tiden flyver alt for hurtigt. Jeg får faktisk lavet enormt meget scrap, det er bare som om at der ikke rigtig bliver tid til at få det lagt på bloggen. Særligt de sidste to uger er gået meget stærkt, da jeg for 1½ uge siden fandt ud af at jeg skulle starte op på arbejde idag. Så der skulle jo lige arrangeres barsel med Karstens arbejde, møder med mit arbejde... og ja, faktisk bare 1000 forskellige ting.

Men i torsdags var jeg til scraphygge hos Annette (AKA), hvor vi lavede kort til fordel for OSH og Cancerkort. Tror da jeg nåede at lave 6-7 kort på de par timer jeg var der.
Kortene er der ikke taget billeder af endnu, men jeg har da lidt billeder fra dagen.


Vi startede med lidt hyggelig morgenbrød. Det var Eva (Evil Eve), Ann (Weiss) og jeg, der var taget turen til Vejle for at scrappe hos Annette.


Jeg havde Ella med, så det var godt at Annette har et godt stort bord, så der også var plads til hende. Og nemt var det også, for da hun skulle sove kom hun blot ud til Erik som så blev babysitter...


I kan tro vi var flittige....

Og Erik og Ella blev ret gode bodies, og hjalp hinanden ;)


Så alle have en fantastisk dag... og jeg er sikker på at de knap 80 kort som det blev til vil vække glæde rundt omkring.... Og så må jeg jo lige se om jeg ikke kan få taget billeder af det kort jeg lavede ;)


God aften derude...

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggligt ud, og hvor er Ella dejlig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske man endda kan kalde hende linselus ;)

   Slet
 2. Det lyder hyggeligt. Og god ide, at i lavede OSH kort sammen.
  Det sidste er et dejligt billed af Ella!

  SvarSlet
 3. Det var en super hyggelig dag!
  Håber du havde en god 1.arbejdsdag og at Karsten nyder at være hjemme på barsel :p

  SvarSlet
 4. Lyder som en rigtig hyggelig dag :-)

  SvarSlet
 5. Lyder super hyggeligt i mine ører, og billederne viser det jo bestemt også. Og sikken en lille steg her til sidst, hun er da bare nuser.

  SvarSlet