søndag den 2. februar 2014

En dejlig gave....

Når man nu har været oppe den halve nat, eller sådan føles det ihvertfald, så kunne man jo egentlig ligeså godt lave et blogindlæg.

Karstens telefon ringede kl. 04.00, og så måtte han ellers på arbejde. Man skulle tro at man vænner sig til det, men nej, man har aller mest lyst til at overføre det. Men det er bare så pokkers svært. Det er faktisk kun en dag i denne uge at den ikke har ringet. Det værste var sådan set at jeg ikke rigtig kunne falde i søvn igen, så da Ella vågnede kl 05.00, var jeg stort set kun lige faldet i søvn. Normalt kan man få hende til at sove igen, efter lidt at spise. Men ikke idag. Så siden kl 05.00 har Ella syntes at vi skulle lege. Må indrømme at jeg er ved at være lidt mør.

Så nu kunne jeg ligeså godt få blogget lidt. Jeg har jo nemlig fået en fin gave fra OSH.Se en masse lækre ting. Lækre stempler, papir, journalingkort og en fin spidst til promarker. Jeg elsker bare papiret fra snap, det er altid fyldt med de dejligste farver. Og mon ikke jeg finder på noget at bruge stemplerne til, jeg har allerede en ide til hvordan det ene skal bruges.


Det var Anna der fik lov at tømme kuverten, for hun syntes simpelthen det var så spændende. Udover det på billedet, var der også en lille pose vingummi. Den fik Anna, og i kan tro det at hun blev glad.


Der er et stort smil bag posen.


Se mor, de har forskellige former. Jo, man kan sagtens få en helt masse ud af en lille pose slik.


God dag derude.... Jeg vil prøve at hanke op i mig selv, og få lidt ud af dagen.... Måske det kan gi til en lille middagslur :)

8 kommentarer:

 1. Super skøn gave at få, og et skønt billede af Anna med sin lille vingummi. Utroligt hvad sådan en lille gestus kan få frem i mennesker, når man får lidt uventet glæde som her?

  SvarSlet
 2. Tillykke med den fine scrappakke.

  SvarSlet
 3. Dejlig pakke, du har fået! Jeg håber, at du fik mulighed for en lille lur.

  SvarSlet
 4. Sikke dejligt med en lille gave og man kan bare se i hendes øjne på det første billede og så aner man at der er et stort smil bag posen :-)

  SvarSlet