mandag den 29. marts 2010

Mens vi venter

Jeg går og venter som et lille barn til jul, for imorgen skal jeg på besøg i min "kusines" scrapklub. Jeg tror det bliver smadder hyggeligt, for de er bare sådan nogle søde tøser. Jeg skal samtidig også lige forbi Anjas hobby og hente en lille pakke hun har liggende til mig - dejligt at få nogle nye ting engang imellem :) Så idag skal jeg på scrapværelset og have kigget på hvad jeg skal have med imorgen, og have pakket tasken. Og forhåbentlig kan i så i løbet af ugen få nogle billeder af hvad jeg har fået lavet.

Men mens i venter, kan i lige se nogle billeder af mit fantastiske hus. Om et par dage er det et år siden vi skrev under på huset - tænk hvor tiden går stærkt, og vi gik og ventede i spænding på at vi kunne overtage huset d. 1/8. Tiden kunne til tider føles enormt langt, for da vi endelig havde skrevet under, var vi jo helt bestemt klar til at flytte.

I første omgang gjorde vi ikke så meget ved huset - vi fik malet alle værelser og lagt nye tæpper. Nu er vi så gået igang med det helt store projekt. Vi skal både have lagt fjernvarme ind, brækket gulvet i køkkenalrum op, lagt gulvvarme, brækket en væg ned, støbt, sat nyt køkken op osv. Så vi ved godt hvad det er vi skal lave de næste par måneder, det skal jo gerne være færdig når den lille kommer.


Hav en god mandag, en god påskeferie og jeg glæder mig til at se dig herinde igen

1 kommentar:

  1. Altså SIgne, du er ikke den eneste der glæder sig. Det bliver vildt hggeligt. Jeg skal dog lige en tur til fanø først på dagen, for Lucas skal hentes efter ferie hos de gamle.

    Jeg ville ellers gerne se billeder af hvordan huset ser ud nu, hvor I er igang med at brække ned og banke hul. :)

    SvarSlet