lørdag den 15. maj 2010

Endnu en uge der gik...

Ja, nu er der så ved at være gået endnu en uge her på Sygehuset. Men det har været en god en af slagsen.

Den startede dog lidt skidt ud med at Splinten havde tabt sig - hvilket lige gav moderen en dårlig dag, for det var absolut ikke hvad jeg havde forventet. Men Splinten valgte at gøre mor stolt, og sammenlagt tog hun de efterfølgende to dage 200 g på. Noget der virkelig imponerede sygeplejerskerne. Faktisk imponerede det så meget at at de valgte at skære drastisk ned på den mængde tilskud Splinten har fået i sonden. hun gik fra at få 73 ml i tilskud, til kun at få 25 ml.

Da hun stadig holdt vægten efter at de havde reduceret i mængden af tilskud, besluttede de torsdag at vi skulle prøve at undvære tilskud i sonden i løbet af dagen, og så skulle hun kun have de 25 ml ved måltiderne om natten. Dette klarede hun faktisk så flot, at sygeplejeskerne fredag valgte at hun skulle have sit første døgn helt uden tilskud.

Derfor var det lidt spændende da hun skulle på vægten idag - det var jo lidt knald eller fald hvordan det var gået, når nu hun slet ikke havde fået tilskud et helt døgn. Så da vægten viste at hun kun havde tabt 20 g, blev både jeg og sygeplejesken helt stolte af hende. Sygeplejesken valgte derfor at sonden skulle fjernes helt, og samtidig spurgte hun om jeg ikke havde lyst til at komme hjem.

Så nu er den store dag endelig ved at være nået. Imorgen skal vi udskrives, og endelig skal vi hjem og være en rigtig familie sammen med Karsten - og Bjørn, som for første gang skal møde det lille nye familiemedlem.

Her kan i se billeder fra ugen der gik


Splinten er lækker efter at have været i bad - og hun har sit eget fine tøj på. Ikke sygehustøjet som er alt for stort.Det er nærmest blevet en vane at finde vægten frem. Hver dag i denne uge er Splinten blevet vejet, for at vi har kunne følge med i hvordan hun udvikler sig.Splinten er jo ved at være stor, og efterhånden er hun mere og mere vågen i løbet af dagen. Hun kan godt lide at ligge og kigge rundt.Far og datter hygger, efter en tur på puslebordet.Morfar kommer af og til lige forbi på besøg - her konstaterer han at Splinten måske er på vej til at blive en Kævle.Aftenhygge på skødet af far - banene er trukker godt op under sig, og så kan man rigtig sidde og kigge rundt.Et aller sidste billede af Splinten med sonde - 5 minutter efter var den taget ud, og skal ikke tilbage igen. Prøv at se hende, hun er faktisk begyndt at få runde kinder :D


Næste gang vi ses er jeg nok hjemme igen, og kan fortælle om hverdagen i Gårslev. God weekend til vi ses.

3 kommentarer:

 1. Jeg er vild med at du har tid til at skrive kommentarer og blogindlæg samtidig med at du har en nyfødt. Imponerende!

  Hun er bare blevet så meget mere vågen og stor siden jeg sidst så hende. Tak for opdateringen!

  Stort tillykke med at I kan komme hjem i morgen. Husk nu at slappe af og nyde at i alle er sammen. Det bliver nemlig let stresset, når man pludselig er hjemme i eget hus og skal klare alt selv. Bare: slaaaaaaap af! :)

  SvarSlet
 2. Nej, sikke en dejlig nyhed :)
  Hun er da bare for lækker...

  Nyd det nu, når i kommer hjem og husk at følge Benitas råd - slap af.....
  Knus

  SvarSlet
 3. Hej Signe og Karsten
  Hvor er hun blevet fin og meget mere livlig end, da jeg så hende. Hvor er dejligt, at kunne følge med i jeres lille familie. Jeg nåede desværre ikke ned til jer weekenden. Opgaven tog hele min tid. Håber I snart er på vej hjem, så kommer jeg forbi igen

  SvarSlet