fredag den 2. december 2011

2. December - Min gavekiste

Igen i år er jeg med i pakkekalender på Scrapsisters, det skal man jo næsten når man er blevet moderator for projektet ;)
Jeg er både med i en almindelig pakkekalender, men også i en adventskalender. Udover scrapsisters har jeg også lavet en pakkekalender med de sødeste scrapveninder. Uhhh det kan da kun blive en dejlig december med alle de gaver ;)

Karsten er en rigtig god kæreste, så engang han kom hjem fra genbrugspladsen havde han en fin trækiste med hjem. For han tænkte at det liiiigggeeee var noget jeg kunne bruge ;) Den har været brugt til lidt forskelligt, men lige nu bliver den så brugt som gavekiste til alle kalendergaverne ;)


Se hvor fin den er...


Jeg glæder mig rigtig meget til at jeg, igen i år, får en lille gave hver dag. Det er bare sååå hyggeligt at se hvad de andre har fundet på, og så får man jo også altid noget af det man ikke selv ville have købt, men som bare er så fedt at bruge ;)

8 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig kiste, og den er da lige til julepakkerne.
  Og vi er jo lidt barnlige allesammen i denne tid med vores kalenderpakker. Jeg er også utrolig morgenfrisk for tiden.....hihi.
  God 2. december.

  SvarSlet
 2. Skønt med alle de gaver og en rigtig fin kiste at opbevare dem i.
  God 2. december

  SvarSlet
 3. Nææh hvor hyggeligt med SÅ mange pakker hver dag. :) Fin lille kiste - den kan man da godt scrappe på - hihi... ses i morgen - kram

  SvarSlet
 4. Rigtig lækker kiste.Lækkert med alle de gaver.

  SvarSlet
 5. Dejlig kiste... Ja er også selv med i pakkekalenderen, og nøj hvor kan man komme hurtigt ud af dynen om morgenen bare for at finde en gave og så sidde og mærke og pakke forsigtigt op. Uha det kan tage lang tid, for mit vedkommende.
  Glædelig 2. december

  SvarSlet
 6. Gaver er godt - gaver hver dag er MEGET godt :-)
  Håber du nyder julen endnu mere nu hvor I har lille pigen at lave traditioner med ? Jeg syntes ihvertfald at det at jule med børn forstærker min decemberglæde med mindst 1000 %

  SvarSlet
 7. Årh, den er da total lækker :)

  SvarSlet
 8. Jeg kan godt forstå, at han måtte tage den med hjem.

  SvarSlet