søndag den 4. december 2011

4. December - 2 søndag i advent

Så er vi allerede nået til 2- søndag i advent, sikke tiden går. I anledning af adventen vil jeg vise jer vores adventsdekoration. Vi plejer egentlig at have en traditionel adventsdekoration, men i år er det blevet til en adventsstage istedet. Jeg er helt vild med de små nisser fra Tripp Trapp, så det er jo dejligt at få en adventsstage med dem ;)


Ellers er det jo bare en simpel dekoration med en smule pynt.
Jeg overvejer stadig om jeg skal lave flere dekorationer, men hvis det bliver til noget begrænser det sig nok til lidt værtindegaver og pynt til kirkegården. Min mors grav har allerede fået en dekoration, men når vi skal forbi juleaften skal hun da lige have en mere, ligesom min farfar og hans kone skal have en lille dekoration.Laver i mon selv jeres dekorationer?

5 kommentarer:

 1. Den er rigtig sød, og det er da dejligt at have en adventskrans der har en anden facon end den runde.
  Se lige hos mig - og sig til hvis du kender nogen der har hus til salg.
  God søndag.

  SvarSlet
 2. En skøn dekoration du har lavet.
  God søndag

  SvarSlet
 3. Din adventsdekoration er da fin og dejlig julet.
  Ja! - Jeg plejer at lave mine dekorationer selv - plus en masse flere *G* - men i år har jeg ingen lavet - jeg glemmer alligevel at tænde dem - haha.

  SvarSlet
 4. Rigtig lækker dekoration.
  God søndag aften.

  SvarSlet
 5. Jeg skal også have lave dekorationer til min fars gravsted. Men ellers er der desværre ikke plads til dekorationer i vores lille stue. Jeg plejer at have masser af dekorationer. Din adventskrans er da super flot og hyggelig.

  SvarSlet