tirsdag den 8. september 2015

Svømning det er bare livet

Nå man er baby, så oplever man mange gange at have debut. Der er mange ting der skal prøves for aller første gang. Igår havde lillesøster så sin debut til svømning, da hun skulle bruges som "prøveklud". 
Tilbage i Annas tid som baby gik vi til babysvømning, og havde verdens bedste svømmetræner. Ja, der finde sikker mange andre gode trænere derude, men hende her var altså noget ud over det sædvanlige. Faktisk så god, at Anna endte med. at gå til babysvømning i næsten 3 sæsonner. 

Så da AB (vores "gamle" træner) for nogle uger siden søgte babyer til et projekt, ja der sprang vi på med det samme. "Desværre" har AB valgt at hun vil tage noget mere uddannelse, istedet for at hygge med babyer. Derfor skulle hun sætte den nye instruktør ind i rutinerne, og til det skulle hun selvfølgelig bruge et "babysvømnings hold". Holdet skulle gerne have helt nye babyer, babyer der var rutineret i vand og lidt ældre babyer der aldrig havde været i vandet før. Lillesøster er jo stadig ret ny, så tilbød AB at låne hende ud. Og det var rent faktisk at låne hende ud. Jeg må jo stadig vente 3 uger før jeg må gå i svømmehal, så kunne ikke tilbyde at hoppe med i vandet. Til gengæld kunne jeg tilbyde AB total babyhygge, ved at overlade lillesøster til hende. Og nøj hvor blev der hygget. Lillesøster lod til at elske vandet. Først sov hun bare, og da hun endelig vågnede op, lå hun og kiggede op og nød at være i det dejlige varme vand.

Her er lidt billeder fra lillesøsters første tur i svømmehallen.Det er vist hvad man kalder lykke...Når jeg igen må begynde át gå i svømmehal, så starter lillesøster for alvor til svømning. Hver mandag går vi nemlig til familiesvømning, og så skal lillesøster selvfølgelig også med. Det glæder både de to storesøstre og jeg os til.

God aften derude
*Signe*

1 kommentar: