mandag den 22. marts 2010

Min scrapplads

Det er efterhånden et par dage siden jeg sidst har skrevet her på min blog, så nu må jeg altså tage mig sammen og komme igang igen.

Jeg har gået og tænkt på hvad det næste jeg skulle finde på at sætte på bloggen skulle være, og det har mest kredset sig om min scrapplads. For jeg har ikke rigtig fået scrappet noget de sidste par dage, men til gengæld har jeg fået ryddet op og indrettet noget nyt i mit kontor.
Så nu kan i få lov at se hvordan det ser ud på min scrapplads - indtil nu. For har nogle tanker og ideer i hovedet som jeg nok lige bliver nødt til at få ført ud i livet :)


Her kan man nogenlunde fornemme hvordan selve "scrapdelen" ser ud. Jeg har mit skrivebord, samt opbavaringsplads til alle tingene.Er super glad for mit store skrivebord, for når jeg først er kommet igang, så fylder jeg altså en del. Mit mål er at få ryddet op på det engang imellem når jeg er færdig med et LO, for ellers kan alle mine ting hurtigt komme til at stå på bordet istedet for på deres pladser.


Her er så "hjørnet" med opbevaring til mine ting. Mine øvrige hobbyting har også fået lov at få en plads på reolerne.


Men hele den ene reol (plus det løse) bliver brugt til scrapsagerne. I de orange kasser har jeg bånd, billeder, div. pynt samt sværte/stempler.

På loftet havde vi denne gamle stang til at hænge køkkensager på, og da det jo ikke var i brug, kunne den jo ligeså godt gøre sig nyttig i kontoret. Har efterfølgende se på Scrapsisters forum at jeg ikke har opfundet den dybe tallerken, for der er mange før mig der også har fundet på at bruge "køkkenstængerne" til et lignende formål :)


Sidst men ikke mindst synes jeg at udsigten også skulle med. For mit skrivebord er placeret lige foran vinduet. Her har jeg udsigt ud over marker, og om aftenerne de smukkeste solnedgange. Dejligt at kunne sidde og kigge ud når man lige skal komme på en ide, eller bare har brug for at få øjnene på noget andet end LO'et.
Håber du har nydt at se min scrapplads - jeg er ihvertfald selv meget glad for den :)3 kommentarer:

 1. Ihhh kusine Signe altså hvor er det fint!

  Jeg er dybt imponeret over at du har fået lavet en blog. Det påstod du jo ellers at du ihvertfald ikke ville have, kunne finde ud af eller hvad din undskyldning nu var...

  Vildt stort og lækkert scraprum du har.

  SvarSlet
 2. Hej Signe.
  Velkommen til blogverdenen. Lækre layouts du laver. Jeg vil se frem til at se mere ; )
  Skønt scrapværelse også!!

  SvarSlet
 3. Fint værelse, Jeg glæder mig til snart at få mit eget scrap værelse.. Syntes godt nok det nogle fine ting af en nybegynder.. men du har som jeg umiddelbart kan se en god lærer mester i Benita.... glæder mig til at følge din mave og alle dine kreative ting..

  SvarSlet