torsdag den 18. marts 2010

Mine første offentlige værker

Nu er det vist på tide at jeg får lidt vist frem her på bloggen. Jeg har fundet 3 layouts frem som er lavet i løbet af den seneste uge.

Det første layout er lavet til skitsekonkurrencen til forårets convention i Middelfart.


Overskriften er ikke super tydelig, men der står "Venter på dig", og handler selvfølgelig om den lille nye der snart bliver en delaf vores familie.
Det næste blev hurtigt lavet efter jeg var hjemme fra convention igen. Jeg blev inspireret af de andre jeg var afsted sammen med,og så måtte jeg jo gøre noget ved det.

Jeg var så heldig at vinde en præmie på min indgangsbillet til conventionen, og fik bl.a. et sæt med ting til at lave "fløjlstryk" på LO'et, så det skulle selvfølgelig prøves. Det er ikke så tydeligt, men man kan dog godt skimte det i nederste venstre hjørne.


Det sidste LO blev lavet igår aftes. Endnu engang handler det om min mave - men sådan er det jo når man lige har været hos fotograf og fået taget nogle fantastiske billeder :D

Som den opmærksomme nok allerede for længst har opdaget har jeg flittigt benyttet mig af at lave border. Men sådan er det nårmanfår købt sig noget nyt værktøj,så skal det da også bruges. Til convention fik jeg købt mine 3 første punches nemlig borderpunchen, punchen til det afrundede hjørner og sidst men ikke mindst en retro flower punch.

Det bliver alt for idag, fornu skal der ryddes op på scrappladsen. Det kunne jo være at jeg skulle få taget et billede af den også, så andre kan se hvordan det ser ud hvor jeg scrapper.

2 kommentarer:

 1. Er du vild det sidste layout er flot!!!! De andre er selvfølgelig også flotte, men det sidste wauw!

  Du er bare så dygtig, kusine. :)

  Tilføjer mig lige som fast læser af din blog. Spørg endelig hvis der er noget du vil vide. Der er en lille chance for at jeg kan hjælpe... :)

  SvarSlet
 2. Nej, hvor er de billeder altså bare super gode :)
  Jeg er også vild med det sidste LO og det fløjel på Lo'et er lidt sjovt.
  Glæder mig til at følge lidt med i din scrapverden.
  Knus Dorthe

  SvarSlet