lørdag den 19. januar 2013

Min decemberdagbog - Del 2

Så blev det anden dag med min decemberdagbog, hvor vi tager hul på indholdet. 


Side 1 indeholder en top 10 over december måned. De 10 vigtigste ting der er med til at gøre min december måned helt perfekt. Jeg har valgt at bruge min håndskrift meget i albummet. Ikke at jeg synes den er perfekt, men den er jo en del af mig ;)Herefter har jeg lige en lille note om hvad det er albummet indeholder.Det næste er blot en pynteside. Her har jeg laget med stempler og embossing.Jeg har prøvet at lave albummet i nogen lunde kronologisk rækkefølge. Jeg har ikke valgt at skrive om hver dag, men har valgt at tage de dage med jeg synes der var værd at huske. Derfor er der også nogle dage der har fået lov til at få mere end en side i albummet.
Her har jeg først skrevet lidt om vores advents dekoration.Desuden har Anna også fået god plads i albummet, hun er jo med til at gøre december til noget for sig selv ;) På den første side er juledekorationen til morfar og Sonja. Det er svært at se på billedet, men jeg har også brugt mit datostempel meget. Jeg købte et julestempel a la dem til smashbøgerne, og har brugt det hvor det giver mening. Såsom her hvor det var en bestemt dag hun lavede dekorationen.Og på den næste er de to dekorationer hun har lavet som vi havde stående herhjemme. Jeg har prøvet at mikse siderne så der er både store og små i vilkårlig rækkefølge. Ligesom det veksler lidt mellem mønsterpapir og blot almindelig karton.


Det bliver alt for idag. Vend gerne tilbage imorgen hvor jeg fortsætter igen ;)

2 kommentarer:

 1. Igen nogle flotte DD sider.
  Jeg ved godt at du har problemer med at billederne ligger ned. Er det fordi du blogger fra mobilen? Jeg har nemlig aldrig haft det problem..

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre heller ikke :-) har overvejet at skifte til at bruge google crome istedet for explore :-)

   Slet