onsdag den 1. januar 2014

Godt nytår....

Så blev det 2014, og et nyt år ligger forud, og vi har lukket af for 2013.

Og hvilket år det blev. Først på året blev vi beriget med lille Ella. Man må sige at det vendte op og ned på alt i det lille hus, med den lille ny baby i huset. Men på trods af kolik kom vi igennem det. Det var også året hvor Anna blev så stor, at hun sagde farvel til dagplejen, og goddag til børnehaven. Noget hun bare er helt vild med. Vi havde en dejlig sommer, der både bød på arbejde hjemme på huset, men også hyggelige ferier. Sensommeren bød på bryllupper, hos flere gode venner. Men også på endnu en bakketop der skulle bestiges, da Anna fik sig diagnose, cøliaki. Det har budt på udfordringer, men jeg tror ikke vi har fundet en udfordring der endnu ikke er blevet løst. Det var også et efterår hvornjeg bar det rette sted på rette tid, og derfor har arbejde noget tid ud i fremtiden. Noget man skal vænne sig til, når man nu har en hverdag der skal fungerer med to små børn... Og en kæmpe stak fritidsaktiviteter. Men vi hygger os, og vi har det godt. Julen nærmede sig alt for hurtigt, for første gang har jeg bare slet ikke kunne følge med. Slet ikke da Ella skulle blive syg en uge før jule aften. Men heldigvis nåede hun at blive frisk til sin første jul. Og heldigvis blev jeg først ramt af sygdom efter jul. 
Men nu er vi alle på benene igen, og er kommet godt ind i det nye år.


Nytåret blev tilbragt hjemme med besøg af Karstens to fætre med familier. Seks voksne og fem børn, i alderen fem måneder til tre et halvt år. Der var masser af lækker mad, led, hygge og konfetti. Det blev en dejlig aften for alle, og en hyggelig morgen hvor vi sluttede af med fælles morgenmad. En helt klar succes aften.


Nu nydes roen, og oprydningen må vente lidt. Vi slapper af og ser Far til fore... Ja vi forstår at hygge os.
Bare se stemningsbilledet.
Når jeg ser tilbage på 2013, var det et år hvor mange bjerge skulle bestiges. Når toppen var nået, lå en ny dal vi skulle igennem. Men der er intet bjerg der er så stort at vi ikke kommer over det. Så vi går 2014 i mødes med oprejst pande, og venter spændt på hvad året kommer til at byde på.


Godt nytår til jer alle derude...

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud!
  Godt nytår!

  SvarSlet
 2. Det ser bare hyggeligt ud, ligesom 1.januar skal være :)
  Rigtig godt nytår!

  SvarSlet
 3. I forstår da at hygge jer må man sige, og det er man bare nødt til ind imellem også, hvis hverdagen skal fungere også. Så det skal nok blive godt. Rigtig godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 4. Dejligt billed med råhygge.
  Godt Nytår til jer..

  SvarSlet
 5. Hej og Godt nytår - måske har julenissen spist en besked men jeg kan ikke se jeg har din postadresse til din adventspræmie?? skriv gerne til oshkontakt (a) hotmail.com

  SvarSlet
 6. Må I have rent bjergtoppe i hele 2014. Godt nytår!!

  SvarSlet