lørdag den 25. januar 2014

Scrapudsalgstur....

Ja, hvad bedre kan man bruge sin lørdag formiddag på, end at tage på udsalgstur til scrapbutikken?

Jeg scrapper med en flok piger i Børkop en gang om måneden, og Lene havde fået den fantastiske ide at vi skulle tage på scrapudsalgstur. Vi besluttede hurtigt at skulle en tur til unik scrap, og havde egentlig også planer om en tur til Odder. Desværre starter Hobbyboden ikke udsalg endnu, så derfor droppede vi den ide. 

Vi kørte en tur til Nim. Jeg havde forudbestilt lidt hos Benedikte, og fandt også nogle andre lækre sager i butikken.


Jeg er blevet ret bidt af Dylusions produkter, så skulle da lige have nogle stempler, masks og mist med hjem. Udover det blev det til lidt Wood veneer, endnu en mask, en opbevaringskasse, papir og en ordentlig stak fotolommer. Fotolommer kan man ikke få for mange af, og har jo to piger at lave pl album til. Så nu skal jeg egentlig bare komme igang. Jeg synes egentlig at det går godt med Annas 2013 album, så skal jeg bare også igang med Ellas :)

Her kan I se lidt nærmere på hvad jeg fik med hjem.
Da vi kørte hjemad, snakkede vi om, om vi mon skulle finde et sted mere at køre forbi. Så midt på vejle fjord broen, lige inden vi skulle have drejet af motorvejen, besluttede vi os for at køre et smut til Fyn, over til Picturing the World.

Her havde jeg også en lille pose stående, og jeg fandt en smule ekstra.


Det blev primært til julepapir, det skal jo nok blive jul igen :) julestempler, stickers, mists og en enkelt rulle Washitape... Det er jo egentlig ikke fordi jeg mangler tape, men jeg har jo ikke lige denne type tape :)Så behøver jeg vist heller ikke handle det næste stykke tid.... Ihvertfald ikke før Convention :)

4 kommentarer:

 1. Mums en masse lækkert scrapguf!!
  Jeg glæder mig til at se Dylusion produkterne i brug. De er jo også nogle af mine ynglings for tiden.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 2. sikke nogle skønne indkøb!!! Ihh kom til at gå på uniks side... Har ikke råd har ikke råd har ikke råd.... Men det er jo sat godt ned!

  SvarSlet
 3. Lækre indkøb! Her er dylusions også et stort hit.
  Glæder mig til at se hvad du får lavet med dine nye ting :)

  SvarSlet