mandag den 5. april 2010

En lille udfordring

Jeg sad egentlig og var igang med at få ideer til flere bidrag til scrapsisters fødselsdag, og så fik jeg lige stukket en "udfordring" i hovedet af Benita. Vi skulle begge lave et LO ud fra samme skitse.

Skitsen havde Benita fundet på http://www.scrap-a-little.com/Jeg kombinerede den med udfordring 8 hos scrapsisters, som lød: Til Scrapsisters fødselsdag serveres der kakao og boller. Umm det smager og dufter godt. Og sikke farver den dejlige brune Kakao og den hvide flødeskum på toppen. De lune brune boller og det gule lag af smør. Scrap et projekt i farverne brun, gul og hvidt.Et billede af det samlede resultat. Synes det var lidt svært med farverne, men er egentlig blevet godt tilfreds med resultatet.Har lige dekoreret lidt med nogle hjemmelavede blomster, og lidt halvperler.Med stickles har jeg lavet en swirl. Har brugt den hvide, for at få indraget lidt mere hvidt i LO'et. Det var nok den største udfordring.Jeg havde egentlig bestemt mig for en brun overskrift, men faldt så lige over disse thickers i min søgen efter de brune. Det fik mig til at tænke at det var en oplagt mulighed for at få noget mere hvidt ind.


Det må blive alt for idag, jeg må pakke scrapsagerne sammen. For min far har budt på "påske-aftensmad", hvilket jo ikke er helt tosset når man hverken har komfur, ovn eller mikrobølgeovn.

3 kommentarer:

 1. Ihh hvor er det lækkert! Og helt vildt godt billede af dig.

  Mit layout kommer først på bloggen i morgen, for frank skulle bruge computeren hele aftenen.

  SvarSlet
 2. Nej,hvor er det bare et flot LO du har fået lavet.

  SvarSlet
 3. Det er et rigtig flot layout. Sjovt at se, hvor forskellige LOer kan blive selvom de er lavet af den samme skitse.

  SvarSlet