onsdag den 21. april 2010

Jeg føler mig heldig...

Som jeg skrev i sidste indlæg har jeg brugt rigtig meget tid på scrap i weekenden, da der var cybercrop. Det var næsten sådan at jeg ikke vidste hvad jeg skulle give mig til da jeg var færdig med opgaverne. Oven i købet skulle jeg vente helt til mandag aften kl 20, for at finde ud af om jeg havde været så heldig at vinde en udfordring. Udfordring 1 var jo blevet afsløret i lørdags, men udover det måtte man holde spændingen ud.

Der var 8 udfordringer ialt - 1, 3, 5 og 7 ville blive afgjort ved lodtrækning, og 2, 4, 6 og 8 ville blive afgjort ved afstemning.

Her er mine bidrag - jeg springer nr. 1 over dqa i kan se det i det sidste indlæg

Udfordring 2Her havde man 5 farver, hvor man skulle vælge min. 3 af dem til at være de gennemgående og dominerende farver i LO'et. Jeg valgte den mørke lilla, den lyserøde og den limegrønne - sprang gul og orange over.


Udfordring 3I denne udfordring skulle man lave et easelkort, hvilket jeg aldrig har prøvet før. Derudover skulle man bruge 2 stempler. Jeg fik da lært at lave et sådant kort - og nu er det vist blevet mit farvoritkort. Igår lavede jeg lige en hel stak af nogle af alle mine rester.

Udfordring 4Dette var en "lyn-udfordring" hvor man havde en time til at lave sit bidrag og få det uploadet. Jeg så det desværre først meget sent så havde 15 min til at udtænke en ide til et kort og få det lavet. Kravet var at der skulel være 2 forskellige slags skrift på kortet - og det måtte ikke være håndskrift.


Udfordring 5Her skulle man lade sig inspirere af farver og opsætning i et LO, og derudover bruge minimum en af følgende ting - hæklede blomster, sommerfugle eller banner.
Det var virkelig en opgave der gav hovedbrud, da LO'et man skulle blive inspireret af var meget langt fra hvordan jeg plejer at lave min LO. Hverken farver eller opsætning, var min stil. Jeg kan lige tilføje at fordi jeg ikke havde noget karton jeg syntes der passede til baggrunden, valgte jeg at sværte et lyst ark med gul sværte. Det er lidt svært at se på billedet, at baggrunden faktisk er gul.


Udfordring 6

I denne udfordring skulle man lave et LO med temaet forår. I tillæg hertil skulle man lave et kort med brug af de samme farver - samme papir som brugt på LO'et. Må indrømme at jeg egentlig er blevet godt tilfreds med resultatet. Jeg har valgt en blanding af jordfarver og klare farver, da det for mig er indbegrebet af fprårets farver.


Udfordring 7Dette var en opgave hvor man skulle gøre sig nogle valg og fravalg. Der var 10 punkter hvor man som minimum skulle bruge de 6- Det kunne fx være et punkt der hedder blomster eller bling. Det ene skulle man vælge, og dermed måtte man så overhovedet ikke bruge det andet på LO'et.


Udfordring 8
Ja denne opgave var der mange krav til. Man skulle bruge stof, maling, mindst to stykker mønsterpapir og masser af bling. Derudover var der en skitse man skulle følge. Det tog noget tid at få lavet LO'et - var mange farver og opsætninger omkring før jeg endte her. Især stoffet gav lidt hovedbrud. Både fordi jeg ikke rigtig har noget stof, men også fordi jeg ikke har prøvet at bruge stof før. Er nogenlunde tilfreds med resultatet - men indrømmet, synes ikke det er det bedste jeg har lavet.Nu har i så set alle mine bidrag. I udfordring 1, 3, 5 og 7 havde man jo ikke rigtig nogen indflydelse på vinderen, da det var ved lodtrækning. Men med de øvrige opgaver var det bare at krydse fingre. Det gjorde jeg så, og var meget spændt da jeg gik ind på forum mandag aften. Utroligt - jeg havde vundet 2 udfordringer mere. Både udfordring 6 og 8 - måtte skynde mig ud til Karsten der undrede sig over hvorfor jeg råbte sådan- Men måtte jo lige fortælle at nu havde jeg ikke bare vundet ved lodtrækning, men ved at folk havde stemt på mine bidrag. Er faktisk meget beæret.
Man må sige at det har været en god omgang for den første egentlige konkurrence jeg har deltaget i. Det giver da ihvertfald mod på mere ;)


Men jeg har siddet her er mureren og vores hjælpere kommet, og gulvet i køkkenet er ved at blive støbt. Så jeg tror jeg hiver overtøjet på og finder kameraet frem og går ind og ser hvordan det står til.

God onsdag til jer alle

1 kommentar:

  1. Super flot klaret Signe, vi snakkede faktisk om din kæmpe gevinstrunde i går til scrapklub. Var imponeret over at du havde vundet så meget. Godt klaret!

    SvarSlet