lørdag den 17. december 2011

17. December - Et julefoto

Ja, i torsdags kom så dagen hvor jeg endelig havde tid til at få taget et julebillede a barnet, men hvad skete der? Barnet faldt ind i armlænget på en af vores lænestole, og vups, så hade hun et ordentlig sæbeøje.

Heldigvis skete uheldet først på dagen, og den værste hævelse nåede at fortage sig i løbet af dagen. Så heldigvis kunne vi tage et billede lige inden sengetid. Utroligt nok artede hun sig bare rigtig godt. Og det tog ikke mange skud før end at der var et ordentlig billede i kassen.


Se her, min skønne pige ;)


Idag skal huset være fyldt at fødselsdagsgæster, så nu skal huset smukseres, kagen skal laves, maden ordnes osv. Så heller ingen scrap idag... eller måske en smle når gæsterne er taget hjem ;)

Glædelig 17. December

9 kommentarer:

 1. Skønne billeder af din lille pige.
  God fornøjelse med det dagsprogram.

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder - det sidste ville være fantastisk på julekortene næste år.

  SvarSlet
 3. Kanon dejlige billeder!!! Hold da op!
  Det var synd, at hun lige skulle få sig et sæbeøje. Jeg kan lige forestille mig hvordan du havde det...
  Knus

  SvarSlet
 4. Skønne billeder - og ja, sådan et blåt øje det vidner blot om en rask og rørig pige som ind imellem får sig nogle knubs. Er du meget ked af det så kan en omgang i et fotoredigerings program nok fjerne det værste. Men dejlig ser hun ud. Spændende at se hvordan du vælger at scrappe dem....

  God week-end hilsen

  SvarSlet
 5. Rigtig gode billeder. Ja der sker uheld engang imellem. :-)

  SvarSlet
 6. Sikken en lille "guldklump" du der har, hun er da bare kær, og det er jo for børnenes skyld vi holder jul. knus morkaren.

  SvarSlet
 7. Fantastisk gode og søde billeder :) Det er ellers ikke altid nemt at tage billeder af børn LOL

  SvarSlet
 8. Ihh hvor er hun dejlig!!! Fine billeder!

  SvarSlet
 9. Tillykke med Fødselsdagen forleden. Bedre sent end aldrig ... Hvor er det en herlig nissepige du har fanget med kameraet.

  SvarSlet