søndag den 19. december 2010

19. December - 3. søndag i Advent... tid til en statusopdatering

Ja, idag har jeg ingen billeder at vise. Ikke fordi jeg ikke ahr nogle, men har bare ikke haft tid til at lægge dem på computeren. De sidste par dag har været lidt hektiske synes jeg med fødselsdag, julegaveshopping, familiebesøg, gæster osv. Og man kan jo ikek nå det hele.

Men idag har jeg besluttet mig for at jeg skal nå lidt. Jeg skal minimum have lavet et tag. Udover at vi også lige skal til 1 års fødselsdag i mødregruppen ;) Men hvis i er heldige kan det være at der kommer et billede på af det jeg får lavet senere ;)


Men indtil da kan jeg da lige lave opdatering på mine scrapprojekter. Måske var det i virkeligheden det dummeste jeg kunne finde på at gøre - for lige pludselig har jeg travlt ;) Ikke fordi jeg skulle nå så meget... men fordi jeg samtidig også lige har fundet på en masse andre ting at tage mig til ;)

Men her kommer opdateringen ;)

Så har er min liste med havd jeg skal nå inden 24. December:

- Lave 15 julekort med hunde -> afleveret, vagte glæde og de er sørme også allerede sendt afsted til de heldige modtagere.
- Lave min. 1 lanterne til fødselsdagsgave -> Lavet - skal dog fyldes med chokolade.
- Lave til- og frakort til julegaverne -> Har lavet en slags, måske laver jeg nogle flere
- Lave minialbumsswap-albummet færdig og få det sendt -> Er færdig og skal pakkes i konvolut og sendes idag.
- Lave hjemmelavet julegaver til familien (Sjovt nok kan jeg ikke lige fortælle jer hvad det skal være :D) -> Færdige og er afleveret til dem de skulle afleveres til.
- Lave 3 juletags som pynt til væggen (og de skal selvfølgelig gemmes med det øvrige julepynt efter jul, og findes frem næste år - tror det bliver sjovt ;D) -> Har lavet 1, og skal som minimum også have lavet et idag.
- Lave en minijulegave til en som ikke forventer at få den -> Har ikke fået gjort det mindste ved det, men skal snart igang hvis det skal nå frem inden jul.


Tja, i virkeligheden har jeg nået en del. Men skal også igang med et nyt projekt. Jeg skal lave et minialbum for min søster der gerne skal være færdig på torsdag ;) Nu må vi se om jeg når det ;)


Glædelig 3. søndag i advent til jer alle.

1 kommentar:

  1. Altså jeg er helt forpustet - og har også fået en sygdom. Den hedder mindreværdskomplekser. LOL. Flittig pige....hihi.
    Her scrappes næsten ikke nu. Men til gengæld har jeg fået ryddet op efter alle mine julekort.

    God søndag aften til dig.

    SvarSlet