tirsdag den 10. december 2013

10. December... Jo, vi kom afsted på Land Rover tur...

Jeg kan se en tendens i min juleblogging. En masse billeder, og ikke ret meget scrap. Jeg undskylder med det samme, men jeg får faktisk ikke rigtig lavet noget scrap, tiden er simpelthen ikke til det. Jeg håber det når at komme inden jul, men man ved det aldrig. Så indtil da må i nøjes med et glimt af vores hverdag.

Som jeg skrev den anden da, så skulle vi på landrovertur søndag. Bilen blev næsten klar, Karsten måtte det ordne det sidste mens jeg smurte madkurven. Og alligevel var det ikke helt godt... Den kørte ikke suverænt i motoren. Men jeg fik alligevel overbevist Karsten om at vi skulle tage afsted. Og det var vist godt, for da vi mødtes med de andre, var der en hel masse der lige havde løsningen på problemet. Så nu spinder den igen som en mis.

Vi var 27 biler på tur, og et sted mellem 60-70 mennesker. En super hyggelig dag, trods et noget snusket vejr hvor det regnede det meste af dagen.


Man kan lige ane en enkelt Land Rover ud af forruden...Da Dame Edna jo er af lidt ældre dato, så er hun ikke født med seler i. Der er monteret seler på forsæderne, og en enkelt bagi. Derfor sidder Anna foran sammen med Karsten (når det ikke lige er mig der kører), og jeg sidder bagi med Ella.Begge piger var vældig tålmodige på turen, selvom vi selvfølgelig kørte i lang tid. Men særligt Anna synes det er hyggeligt at kigge ud på alle de andre biler.Lille Ella blev helt træt til sidst, og fik sig en skraber på vej hjem i bilen.Da vi var hjemme stak jeg lige kameraet om foran for at tage et billede af Anna. Og fræk som hun var rakte hun åbenbart tunge da jeg tog billedet. Det så jeg selvfølgelig først da jeg skulle se om jeg havde ramt nogenlunde med kameraet ;)


Hvordan går det hos jer. Laver i en masse scrap, eller har i også svært ved at få timerne til at slå til?
Idag har både Karsten og jeg omsorgsdag, og den står på "omsorg" for Anna. Vi skal på sygehuset til kontrol med hendes cøliaki, så er lidt spændt på hvad lægerne siger. Når vi er færdige tager vi i Kolding Storcenter og juleshopper og hygger.
Senere tager jeg til Odense og klarer lidt indkøb der, og slutter det hele af med tirsdagsscrap hos Picturing the World. Jeg er sikker på at det bliver en god dag ;)

God dag derude....

6 kommentarer:

 1. Det lader til at i har hygget jer på turen!
  Håber i får positive udtalelser af lægen! Og god fornøjelse i aften i Picturing the world.
  Her laver jeg mest kort, pynt osv for tiden. Alle gaver er pakket ind og klar. Men jeg har ingen børn hjemme mere og er gået efterløn - så jeg har tiden til det. Og jeg NYDER det.

  SvarSlet
 2. Kender godt det med at der ikke bliver meget scrap på bloggen i december :)
  Ligner I havde en skøn tur.

  SvarSlet
 3. Sikken en hyggelig tur i Dame Edna. Vi har en ældre Range Rover stående i garagen, som gerne med tiden skulle blive til et køretøj, som vi kan køre landet tyndt i.
  Jeg scrapper altså heller ikke hver eneste dag med billeder af kort. Nogle gange bliver det altså kun til tanker.

  SvarSlet
 4. Dejligt med sådan en familietur og alligevel sammen med "ligesindede". Det lyder som en hyggelig aktivitet.
  Jeg får heller ikke scrappet i øjeblikket, så det eneste, jeg viser på min blog i øjeblikket er gaverne fra min pakkekalender (dog scrap, men alligevel). Der er heldigvis stadig nogle, der følger med og som er så søde at kommentere og så håber jeg, at det nok skal gå alligevel ;)

  SvarSlet
 5. Det lyder til at ha været en rigtig hyggetur for jer alle sammen, og godt i fik Dame Edna til at spinde igen.
  og bare rolig, tror ikke at nogen af os når alt det vi gerne vil på denne tid, så man kan ligeså godt nyde det man når, og glemme resten til en anden gang. Julen handler vel alt i alt om at hygge gør den ikke?

  SvarSlet
 6. Skøn tur I alle har været på.
  Håber at du fik ordnet noget af juleindkøbene og havde en dejlig aften i scrapclub.
  Vi var der fredag aften og det var så hyggeligt

  SvarSlet