mandag den 23. december 2013

24. December... Det sørme, det snart, det JUL....

I aften er det juleaften... Ja, og vi nåede sørme det hele, og lidt til. Og jeg nåede faktisk at sidde lidt i min sofa igår og bare slappe af. Så det blev alligevel jul i år...

Idag får i billeder af vores juletræ... Ikke den bedste kvalitet, for de er taget med Ipad'en igår aftes, så der var ikke megen lys. Men jeg er sikker på at I kan forestille jer hvordan det er.

I år er der primært pyntet i toppen, for det var jo ikke til at vide hvor vild Ella ville være med træet. Indtil nu har hun ikke vist den store interesse for det. Det er nu mere Anna, der har gået rundt om det og sagt hvor smukt det er.Den første jul vi havde Anna, fik hun sin helt egen julekugler. Den har været på træet hvert år siden, og det er jo bare noget der skal være der. Det er en fin lyserød søhest.Nu har vi fået Ella, og hun skal selvfølgelig også have sin egen julekugler. Så Anna og jeg har været på shopping, og har fundet en smuk "kugle" til hende. En yndig sølvfarvet skøjte.Har I noget specielt der skal med på juletræet hvert år? Noget der betyder noget specielt for jer? Og pynter i overhovedet træ hvis I ikke skal være hjemme?


Jeg elsker jul og alt hvad der følger med... Så glæder mig til denne dag vor der skal hygges. Jeg skal i kirke, forbi min mors og mine bedsteforældres grav, hygge med Anna og Disneys juleshow, spise god mad, danse om juletræ, og glæde mig til at glæde nogle som ikke venter det. Jeg er sikker på at det bliver en dejlig dag.


11 kommentarer:

 1. God jul til dig og din familie, som jeg synes jeg har lært bedre at kende her i december :-)

  SvarSlet
 2. Ønsker dig og din familie god jul og godt nytår. Kan godt lide, når du skriver: glæde nogle som ikke venter det. Det er det, julen handler om! :-).

  SvarSlet
 3. sikken 3et smukt træ og rigtig glædelig jul

  SvarSlet
 4. Sikken en god ide med at pigerne har deres helt egen julekugle.Jeg ønsker dig og dine en glædelig jul og et godt nytår.

  SvarSlet
 5. Super flot træ og en rigtig sød ide med pigernes kugler, de er bare såå søde.
  Vi pynter ikke, da vi næsten ikke vil være hjemme i jul alligevel, så der kommer jo heller ingen her og ser det så. Men vi plejer godt nok at pynte til den store guldmedalje.

  SvarSlet
 6. Rigtig glædelig jul til dig og dine : )

  SvarSlet
 7. flot træ. Pyntede vores d. 30. november og pynter også selvom vi ikke holder jul hjemme (hvilket jeg aldrig har gjort) - d. 23. december pynter vi mine forældres og får øbleskiver og glögg. På min mors træ hænge der altid en bestemt snemand (stikket eller hæklet uden om en styropkugler) og en lyserød kat (julekugle)
  Rigtig glædelig jul til Jer.

  SvarSlet
 8. Sikke en sød tradition med julekuglerne. Og søde/flotte/tøsede er de.
  Rigtig god jul til dig og familien.

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Fint juletræ. Her hos os har børnene hvert år fra deres første jul fået et eller to stk. julepynt hvert år. Der gik så nogle stykker tabt det nytår hvor nogen syntes det kunne være "sjovt" at skyde fyrværkeri direkte mod vores gl. bondehus vinduer = ild i stue = udbrændt juletræ..... Men de har faktisk hver især en fin lille samling julepynt som de kan tage med sig den dag de skal ud og starte jul for dem selv. Glædelig Jul til dig og din familie.

  SvarSlet
 11. Vi har juletræ i det meste af december :)
  På vores træ skal der være en svane - det har der altid være, så det er tradition (DKs nationalfugl).
  rigtig fine kugler til pigerne!! Sjov og sød tradition!

  Glædelig jul!

  SvarSlet