torsdag den 12. december 2013

12. December... I dag blev det til gymnastikafslutning...

Endnu en gang bliver det et sent blogindlæg, for hele dagen har simpelthen været fyldt op.

Efter undervisning, møder mm, hastede jeg hjem for at pakke gymnastikgrej og tage afsted igen.
Karsten og jeg er jo begge trænere på det lokale gymnastikhold, og i dag havde vi juleafslutning.


Selvfølgelig skulle der emme af jul, så på dagens forhindringsbane var der selvfølgelig gran. Det var faktisk så hyggeligt at det efterfølgende hold ville beholde vores ting, for deres unger ville også have gran ;)
Sidste sæson kørte holdet på halv blus... eller nærmest mindre. Der var ingen trænere til at starte med, og derfor var vi 4 der tog teten. Det var lidt ustruktureret og mest lidt hygge. I år er vi de samme 4 trænere, men vi prøver at fastsætte program, og finde spændende aktiviteter. Og det lader til at det går meget godt, for sidste år var vi ca 5-8 børn, hvorimod i år er vi 23 børn (plus en håndfuld små småsøskende). Og det er bare et hit i børnehaven... Så er det altså skønt at være frivillig ;)


Ofte er det Anna jeg tager billeder af. Men sådan skal det ikke være idag, så idag får I lige et par billeder af Ella.Når man nu ikke er helt stor nok til at være med, så må man jo bare gå sine egne veje.


God aften derude

2 kommentarer:

  1. Jeg håber også at få Silke til gymnastik igen efter sommerferien - startede ellers med hende i september sidste år - men så skulle hun starte i børnehave 1. november og så var hun simpelthen for træt - så meldte hende ud igen og i år synes jeg hun var for stor til det hold hvor hun må gå - men til september må hun komme op på det næste hold - så det satser jeg på.

    SvarSlet
  2. Dejlige billeder af skønne Ella :-). Ja, firfilligt arbejde sammen med sådanne størrelser giver sikker mange glæder.

    SvarSlet