tirsdag den 2. december 2014

2. December - Lidt andre kreative sysler...

For dem som kender mig, er det nok ikke en overraskelse, at jeg ikke kun holder mig til en kreativ hobby. Faktisk så kan jeg næsten alt ;) (okay, skal nok prøve at skrue ned for charmen, det er jo jantelovs-Danmark ;) ) Men sagen er den, at jeg næsten har prøvet at lave alt kreativt mellem himmel og jord. Og hvis jeg havde ca 3-4 gange så meget tid i døgnet, så lavede jeg også 100 vis af kreative ting. Men jeg har bare ikke tiden. Men en af de ting, der får lidt opmærksomhed, udover scrap. Det er smykkefremstilling. Jeg laver mange forskellige slags, men synes lige i skulle se noget af det seneste ;)
Egentlig startede det med, at jeg bare lavede det for mig egen skyld. Men så havde jeg nogle veninder og kollegaer der som spurgte, om det var noget de måtte købe. Så måtte jeg jo igang med den store produktion.

Og det gik der faktisk lidt sport i, så pludselig blev det også til emaljeøreringe med hjerter og stjerner, i alverdens farver.

Nu skal jeg så bare selv have udvalgt hvilke der skal bruges som julegaver, og hvilke slags jeg skal have lavet til mig selv. Det er sørme godt man aldrig kommer til at kede sig.

Og dagens julebilleder.... Som måske minder en anelse om dem fra igår.... Samme tid, samme sted...

Det er simpelthen fantastisk, at vi har sådan en sød nisse her i huset. Den kommer med pakker hver eneste dag, til stor glæde for de små....

12 kommentarer:

 1. Hold da op. Jeg vidste godt du var vældig kreativ, men den med smykker har du da aldrig fortalt om før. De er flotte - og smart hvis man har hul i ørerne altså.

  SvarSlet
 2. Fede øreringe!
  De der emaljestjerne er jo vildt skønne!!
  Jeg skal også have handlet lidt til smykkeværkstedet (selvom manden mener jeg har rigeligt :D )

  Dejlige tøser <3

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte øreringe du har lavet, især de første er jeg vild med. Og de nisser kan bestemt godt tåle at blive setr her hver dag, så fortsæt endelig ha ha, de er jo bare noget sååå søde.

  SvarSlet
 4. Hvor er det nogle flotte smykker du laver!! Jeg kan rigtig godt lide dine hvid/sort grafiske øreringe. Ærgeligt, at man ikke har huller i ørene ; ) : )
  Igen dejlige billeder af ungerne.

  SvarSlet
 5. hvor er du dog bare kreativ og flot ser det ud. Sikken nogle skønne tøser du har, de forstår da at udtrykke glæde

  SvarSlet
 6. Skønne øreringe. Og ja dejlige unger

  SvarSlet
 7. skønt med lidt forskellige kreativiteter at vælge mellem, så kommer du heller ikke til at kede dig :o)
  Det er nogle skønne billeder med dine døtre

  SvarSlet
 8. Skønne øreringe du laver : ) skønne billeder af en glad pige, nisser er altid så søde : )
  Rigtig god 2 dec

  SvarSlet
 9. super skønne øreringe du har lavet :0)

  SvarSlet
 10. Det var nogle fine øreringe. Jeg er særligt vild med de øverste.

  Og sikke nogle søder nisser, du har i huset.

  SvarSlet
 11. Lækre ting du har lavet :)

  SvarSlet
 12. Ja, det er skønt at være kreativ. Jeg har netop "fundet" den kreativitet med at støbe i beton. Jeg har fået fundet en masse forme, så nu skal jeg bare have fundet tiden til at komme godt fra start - synes, det er skønt med alle de kreative muligheder, der er

  Flotte øreringe - er specielt vild med de runde hvide med mønster på. Flotte og på en eller anden måde klassiske.

  SvarSlet