tirsdag den 23. december 2014

23. December - det' dagen før dagen....

Sørme om det ikke også blev lille juleaften. Nu kan man mærke at det er snart det sker. Dagen syntes Ella skulle starte tidligt, så vi var oppe før en vis herre får sko på... Og inden de vågner på ramasjang. 
Men det gjorde at der var enormt god tid til hygge. Og moster kom forbi med morgenmad. Hun skulle have Anna med hjem på juleferie. Moster og Anna afleverede Ella i dagpleje, for selvfølgelig skulle Ella i dagpleje i dag, de skulle nemlig sige farvel til en af drengene, der starter i børnehave efter ferie.

Det gjorde lige at Karsten og jeg kunne få tid til oprydning og rengøring, desidste madvarer blev handlet, og de sidste gaver pakket ind.
Så vi er tæt på at være klar til gæsternes indtog imorgen. Et enkelt gæsteværelse skal lige gøres klar, og så er der en smule mad der skal forberedes. Men vi har jo kun Ella hjemme, så tror også der bliver god tid til hygge.


Her er alle gaver e sat klar... Jeg er spændt på om Ella kan lade dem være, hun er nemlig ret vild med gaver.


Og sørme om vi ikke også fik tid til at få sat træet ind, og få det pyntet.
Jeg tror aldrig vi har haft så stort et træ før, så det er godt vi har god plads i stuen.
Men træer har det med at se så små ud, når de står derude i skoven.


Der er ikke ret meget designer over træet, der går nok mere i familiestilen. I år har Anna også valgt nogle guldguilander hun syntes der skulle på træet. Så vi gik all in, og har også taget flag og alt det andet traditionelle i brug.
Jeg glæder mig til at høre hvad hun siger til det, når hun kommer hjem imorgen. Jeg glæder mig også til at se, hvad krudtuglen Ella siger til hele dette julehalløj.
Men vi må spændt vente og se.


God aften

*Signe*

1 kommentar:

  1. Dejligt at der bliver tid til hygge, selvom det betyder at man må tidligt op!
    Et rigtig fint juletræ I har, vi fandt for mange år siden max højden på vores juletræ, det må ikke være højere end jeg kan række :)
    Det har været hyggeligt at følge dig og dine nissepiger i december, rigtig glædelig jul til jer

    SvarSlet