søndag den 14. december 2014

14. December - Den store scradag

I dag har været store scrapdag.... Ihvertfald for Anna. Anja fra ptw, havde nemlig spurgt om hun ville komme og hjælpe i butikken. Hun skulle vise hvordan man lavede julekort. Nøj hvor har hun bare glædet sig, og ifølge hende selv, havde det også været fantastisk.


Men inden vi tog til anja, var vi lige et smut på kirkegården. Min mor ligger nemlig begravet blot et stenkast fra butikken. Det var en noget kold og blæsende dag, så Anna syntes altså at det var lidt koldt.


Min mors (ungernes mormor) grav....


Og så også lige et besøg hos min farfar, der ligger på samme kirkegård.


Og så til scrap i butikken...


Anna var ret begejstret for de nye Wink of Luna farve, hver eneste kort hun lavede, fik et strejf af disse.

Her har vi første kort hun fik lavet...


Og hun blev bare ved... Med masser af ideer til flere kort...Da vi kørte fra butikken, mødtes vi med Karsten og alle de andre fra land Roger klubben. I dag var årets juleturen nemlig.... Og selveste julemanden var med...


Traditionen tro var der også pakkespil, og Anna vandt et kæmpe læs af gaver. Blandt andet denne "fine" hat... Og hun er ret vild med den...


Og der blev fyldt godt op med æbleskiver og andr søde sager, og Ella har lært at man skal sidde og vent pænt. Hun viste stor tålmodighed i dag.Nu er dagen ved at gå påhæld, og imorgen venter en nye uge. Vi må se hvad den bringer.

God aften
*Signe*

2 kommentarer:

 1. Hvor er hun dog dygtig til at lave kort - hvor gammel er hun?
  Det lyder til at have været en dejlig begivenhedsrig dag fyldt med masser af hygge og juleri. Bedre kan en adventssøndag da vist ikke blive ;)

  SvarSlet
 2. Jamen hvor er det godt du sørger for næste generation af scrappere.
  Dejligt I kom forbi gravstederne. Det hører også med i juleforbedelserne, at der skal sørges for alle i familien.
  God dag.

  SvarSlet