onsdag den 3. december 2014

3. December - og det var de der adventsgaver

Jeg tror at en af sætternisserne var på spil den anden dag. For jeg syntes egentlig, at jeg havde taget billede af min adventsgave. Men jeg kunne bare ikke finde dem. Og pludselig, så var de der igen. Så i dag kan i se de lækre adventsgaver, som jeg fik i søndags.


Første gave jeg åbnede, var fra min søde veninde. Som i den grad har forstand på hvad jeg elsker. Lækre lommer til pl, lækre pl kort (og det er virkelig en lækker pakke. Jeg har haft den åben, og der er bare de fedeste kort i), og så lækre nye stjerner. Har gået og savlet lidt over de stjerner, for synes bare de er super fede.
Her er så, hvad der var i gaven fra gemalen. Super lækkert minialbum, som jeg tænker at tøserne skal i. Og der til lækre papirer og lommer..... Yay nogle gode gaver.Så er vi nået til den lang mere seriøse del, nemlig dagens fotos af pigerne. Hvilket skulle vise sig i dag, at blive en alt andet end let opgave. Billederne skulle tages i morges, da jeg først er hjemme fra job, når pigerne er puttet i seng. Og Ella var bestemt ikke i det mest festlige humør i morges.

Så her har i pigerne, med en noget betuttet Ella. 


Selv hunden prøvede at snige sig med på dagens billede....Og dagens bonusbillede, er af Ella i det humør der prægede hendes morgen...
Og så gik det en del bedre, da hun fik lov at hjælpe storesøster...Så i dag var åbenbart ikke dagen hvor der skulle tages billeder. Ikke som igår, hvor vi i Bilka kom forbi en fotovæg. Det var faktisk ikke til at slæbe Ella derfra.God dag derude, jeg håber vi "ses" imorgen

*Signe*11 kommentarer:

 1. Det er godt nok nogle lækre gaver, du får!
  Og skønne billeder af ungerne.

  SvarSlet
 2. Super lækre gaver! Vi kan jo ikke have lige gode dage hver dag, har vi andre jo heller ikke... Men mon ikke humøret er bedre i morgen :) Men dejlige billeder af pigerne...

  SvarSlet
 3. Sikke du bliver begavet. Lækre sager.
  Prøv du lige at skulle stille op til morgenfotografering med en rød hue på..... Også på en dum dag. Jeg tror også du ville blive utilfreds. Ikke .
  Arme barn, med en mor der juleblogger....haha.

  SvarSlet
 4. Ja det er jo det dejlige ved den model - de har deres helt egen vilje de små nisser. Tak for kigget også af en utilfreds nisse. =0)

  SvarSlet
 5. Man savler jo vildt for meget over dine skønne gaver. Kan da godt forstå hun ikke vil væk fra den skønne snemand

  SvarSlet
 6. Super gaver du fik der, og det er da bare sådan nogæe søde julenisser, du har der, også selv om de ikke kan være lutter smil altid, men det kan ingen jo.

  SvarSlet
 7. Hold da op nogle skønne gaver :-)

  SvarSlet
 8. Skønne adventsgaver!!
  Og skønne tøser ;)

  SvarSlet
 9. Lækre gaver, og skønne nisser også selvom den ene måske synes det var lige tidligt nok at skulle være fotomodel ;o)

  SvarSlet
 10. Dejlige børn du har. Og sikken nogle gaver du får!

  SvarSlet
 11. Lækre gaver! Og endnu en gang må man sige, at dine nisser er utrolig søde, hvad enten de er med på fotograferingen eller ej.

  SvarSlet