lørdag den 14. december 2013

14. December... Og der er kun 10 dage til jul...

Jeg kan slet ikke forstå hvad der sker i år, aldrig har jeg haft så svært med at følge med i December.
Der er efterhånden få ting der er på plads... Men synes stadig der er alt for mange ting der slet ikke er på plads. Jeg håber det kommer... Ellers må jeg jo nå det inden næste jul... Så kan man da ihvertfald sige at jeg er startet i god tid ;)

Idag har vi var på tur... Juletræstur...

Karstens arbejde arrangerer hvert år tur ud og fælde juletræ, og så julehygge efterfølgende...

Jeg synes vi har fundet et rigtig fint træ, så skal det bare ind i stuen på et tidspunkt og pyntes.

Da vi var på vej tilbage til julehyggen, var julehumøret også helt i top hos Ella.

Så her kommer dagens stemningsbillede.Udover at have været på tur idag, har vi haft fuldt program. Vi har handlet julegave, handlet mad, ryddet op, vasket tøj, og lavet mad til alle de gæster vi får imorgen. Jeg er stadig ikke færdig, og lige nu, hvor øjnene hænger helt nede ved knæene, drømme jeg om at vi bare kunne købe en pakke lagkagebunde. Det kan vi desværre ikke. Første omgang bunde gik lidt i vasken, så lige straks laver jeg en ny portion. Det skal nok lykkedes ;) Desværre betyder det at der er andre ting vi må undværre, men der er jo også en dag imorgen, måske jeg kan nå lidt der ;)

Håber i nyder jeres lørdag aften...

3 kommentarer:

 1. det lyder hyggeligt med en juletræstur, det var vi også et par år med datterens klasse, vi var afsted med bus, og foruden juletræer til de forskellige familier skulle skolens juletræ også fældes - sjov oplevelse

  SvarSlet
 2. Dejligt og hyggeligt at finde sit juletræ :-). Vi har selv juletræer i marken - men det er stadigvæk lidt sjovt selv at vælge og finde det helt rigtige. :-)

  SvarSlet
 3. Husk at det bliver jul uanset om vi er klar eller ej - og uanset stress eller ej, så jeg håber, at du får en dejlig jul og får klaret de ting, som du gerne vil have styr på inden :)
  Vi har fået klaret juletræet i dag, men jeg må nu alligevel vente en uges tid med at få det indendøre - glæder mig ;)

  SvarSlet